Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut cu 3-1 la SC Bacău

Formaţia brăileană a pierdut la Bacău însă un rol decisiv în stabilirea rezultatului final l-a avut arbitrul gălăţean Bogdan Anghelinei care, din exces de zel, l-a eliminat în minutul 10 pe portarul Cristian Mitrea. "Vraciu a făcut o preluare largă, între timp Stănciulescu venise la dublaj şi preluase mingea. Consider că un cartonaş galben era de ajuns la acea fază. Eliminare uşoară, am văzut reluarea de mai multe ori, Anghelinei a greşit. Cum este posibil să fie delegată o brigadă care ne-a defavorizat în mod clar la Piatra Neamţ ? Şi faza de la golul egalizator a fost una la limita ofsaidului, dar ce să spun, poate deranjăm că suntem acolo sus. Nu trimiţi un gălăţean să arbitreze un meci al Brăilei, între noi sunt rivalităţi şi orgolii sportive mari. La eliminare s-a rupt jocul", a fost prima reacţie a antrenorului Alin Pânzaru, după ce a văzut înregistrarea partidei. Tehnicianul brăilean nu şi-a menajat nici jucătorii pe care i-a acuzat că nu au avut o evoluţie convingătoare. "Nici noi nu am avut evoluţia pe care ne-am dorit-o. În afară de Niţă, toţi ceilalţi fundaşi au gafat de multe ori, victoria cu Farul i-a relaxat pe toţi de parcă acela era ultimul meci din campionat. Mi-aş fi dorit mai mult pragmatism din partea lor. Dacă Frunză marca al doilea gol, altul ar fi fost rezultatul. Dar repet, la eliminare s-a rupt echilibrul, este greu să joci cu un jucător mai puţin 80 de minute", a mai spus Pânzaru.
La Bacău, cu toate că a rămas în inferioritate numerică, Dacia Unirea a irosit o ocazie de a înscrie prin Puşcaşu, care, lansat în careu de Muscă, a şutat de la marginea careului mic însă portarul Ureche a reuşit să evite golul.
Prima repriză a fost controlată de elevii lui Pânzaru astfel că în minutul 25 Niţă a reuşit să-şi aducă echipa în avantaj. După câteva minute, Sorin Frunză a rămas faţă în faţă cu Ureche şi a şutat din unghi însă portarul Bacăului a reuşit să evite in extremis golul. În minutul 38, Grumuzescu a reuşit să înscrie, după o poziţie suspectă de ofsaid şi a stabilit scorul primei reprize, 1-1.
În partea a doua a meciului, SC Bacău a mai înscris de două ori prin Vraciu (min. 54) şi Corban (min. 70). Pe final, Ţuţu a trimis mingea în bară astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei SC Bacău. În etapa a treia a turului turneului play-off, Dacia Unirea va juca joi, la Dunărea Călăraşi.

Dacia Unirea: Mitrea - Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Roşu (min. 65: Enciu), Petean (min. 65: Dima), Puşcaşu, Frunză - Onofraş (min. min. 11: Olaru), Muscă
Antrenor: Alin Pânzaru
SC Bacău: Ureche - Mihălăchioae, I. Ursu, Burcă, Giurgiu - Adăscăliţei - Corban (min. 81: Sahru), Dumitriu (min. 76: Ţuţu), Drugă - Vraciu, Grumezescu (min. 67: Nemţanu)
Antrenor: Cristian Popovici.

 
Categorie articol: 

Comentarii