Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut, 2-1, amicalul cu Gloria Buzău

* golul victoriei formației buzoiene a fost marcat de Ciprian Petre, în minutul 92 * pentru formația brăileană a înscris Apostol * “Am avut ocazii, o atitudine bună în joc, sunt mulțumit de modul în care s-au comportat toți jucătorii”, a spus Florentin Petre

 

Dacia Unirea a pierdut cu 2-1, amicalul susținut ieri, la Berca, în compania echipei Gloria Buzău, locul al 10-lea în Liga a II-a în acest campionat. Golul victoriei formației buzoiene a fost înscris de Ciprian Petre la ultima fază a meciului.

Însă Dacia Unirea, liderul seriei a II-a a Ligii a III-a, a avut o prestație bună. 90 de minute a jucat de la egal la egal cu o formație dintr-un eșalon superior, aflată foarte aproape de reluarea jocurilor din Liga a II-a.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 44, iar Dacia Unirea a restabilit egalitatea în urma golului marcat în minutul 55, de Apostol, după un corner executat de Apostolache. Gloria a marcat în minutul 92 și s-a impus la limită  cu 2-1.

Formația pregătită de Florentin Petre a avut patru situații de gol în prima repriză, irosite de Patrick Petre 2, Batchabi și Cocîrlă, iar în partea a doua a întâlnirii, pe lista ratărilor și-au mai trecut numele Stănciulescu și Duțu, care a trimis mingea spre vinclu însă portarul Gloriei a reușit să evite golul.

“Pentru primul amical, consider că echipa s-a comportat foarte bine. Noi suntem abia la 30% din capacitatea de efort, în timp ce adversara mai are puțin și reîncepe campionatul. Am avut ocazii, o atitudine bună în joc, sunt mulțumit de modul în care s-au comportat toți jucătorii la acest moment al pregătirilor. Pe 8 plecăm la Poiana Brașov să ne încărcăm bateriile”, ne-a declarat Florentin Petre, imediat după meci.

La acest amical portarii au apărat câte 30 de minute fiecare.

Dacia Unirea prima repriză: Cristian (min 31: Tudor) - Paliu, Moroianu, Stănciulescu, Păvălache - Cocârlă, Lungu, Ioniță, Vîlceanu - Batchabi, P. Petre.

Dacia Unirea repriza a doua: Tudor (min. 61: Mihai) – Sava, Arnoud, Stănciulescu (min. 60: Oană), Bădilaș - V. Robu, Apostol, Apostolache, P. Petre (min. 70: Iordan) – R. Stănescu, Duțu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii