Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a pierdut şi al doilea amical

• formaţia brăileană a fost învinsă cu 2-1 de satelitul Viitorului Constanţa • echipa antrenată de Alin Pânzaru a condus cu 1-0 după golul lui Roşoagă

 

Meciul amical dintre Dacia Unirea şi satelitul Viitorului Constanţa a fost unul de luptă fără mari ocazii de gol. Alin Pânzaru a testat mai mulţi jucători, Boghinceanu şi Bucur de la Unirea Jucu, Cosmin Mihai de la Berceni, Ionuţ Mărinceanu de la o formaţie din Liga a IV-a din Iaşi, Maftei din Galaţi, dar niciunul dintre ei nu a rupt gura târgului. În prima repriză, doar Ciucureanu a trimis mingea pe spaţiul porţii constănţenilor însă şutul brăileanului a fost prea slab pentru a deschide scorul. Gavra de două ori a şutat pe lângă poartă, în minutele 2 şi 21, atacantul Viitorului fiind imitat de Paul Ioan (min. 10) şi Olenic (min. 26). În penultimul minut de joc al primei reprize Olenic a şutat foarte bine însă mingea deviată de unul dintre apătătorii echipei constănţene a trecut razant cu bara.

În repriza a doua, într-o altă formulă de joc, Dacia Unirea a deschis scorul în minutul 58, prin Roşoagă dar Viitorul Constanţa a restabilit egalitatea după doar patru minute, prin Gavra. Până în minutul 86, s-a jucat între cele două careuri fără ocazii de gol. În acel minut, americanul Kofi a marcat golul victoriei pentru formaţia patronată de Gică Hagi. Dacia Unirea ar fi putut obţine un egal, dar mingea şutată din lovitură liberă de Costel Roşu a fost scoasă de la vinclu de portarul Gurău.

Miercuri, 19 iulie, Dacia Unirea va juca în deplasare, la Ovidiu, returul cu Viitorul 2 Constanţa.

 

Dacia Unirea în prima repriză: Olaru – E. Oprea, Moroianu, Dobre, I. Mărincean – Iosofache, Olenic, P. Ioan, Ciucureanu – Dima, Puia.

Dacia Unirea în repriza a doua: Logofătu – Niţă, Ivan, Băghinceanu, Ghiocel – Fotescu, Maftei, Roşoagă, Mihai – Bucur, Roşu.

Viitorul 2 Constanţa: Dur-Bozoancă (min. 30: Murariu; min. 67: Gurău) – Rusu (min. 46: Săbăngeanu), Leca (min. 69: Trancă), Piciu (min. 67: Acasandrei), Neciu (min. 46: Perju) – Boboc (46 Crînganu), Iani (min. 69: Kofi), Neniţă (min. 46: Vasile) – Cioablă (min. 46 C. Ene), Gavra (min. 67: Momodou), Manole (min. 46: Drăguş)
Categorie articol: 

Comentarii