Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a mers în excursie la Timişoara

• formaţia pregătită de Florentin Petre a pierdut fără drept de apel, cu 4-0, la ASU • timişorenii au tranşat partida în favoarea lor în prima repriză, în doar un sfert de oră

 

Jucătorii pregătiţi de Cosmin Petruescu au irosit prima ocazie de a deschide scorul prin Jurj (min. 9), apoi prin Ene (min. 13). Timişorenii au continuat să domine autoritar şi în minutul 22 au deschis scorul, după ce Bedea a centrat de pe stânga, iar Cristian Ene a trimis mingea în plasa porţii apărate de Moldoveanu. Două minute mai târziu, după o fază identică, dar cu Scutaru pe post de servant, Alin Manea a dublat avantajul gazdelor, min. 24; 2-0 pentru ASU Politehnica Timişoara.

Jucătorii pregătiţi de Cosmin Petruescu au continuat să profite de degringolada din tabăra brăileană şi într-un interval de şapte minute au mai înscris de două ori, Bedea a marcat pentru 3-0 în minutul 28, iar Alexandru Cherecheş a dus scorul la 4-0, cu o minge trimisă pe lângă portarul formaţiei brăilene, ieşit în întâmpinare.

Repriza a doua a început tot cu o acţiune periculoasă a gazdelor, dar Moldoveanu (min. 48) a reţinut fără probleme mingea şutată de la 30 de metri de Jurj. Abia din următorul minut Dacia Unirea a început să pună probleme apărătorilor timişoreni, însă portarul Murariu (min. 49) a fost la post la şuturile consecutive ale lui Van den Driest respectiv Diakite.

ASU a revenit însă la cârma partidei, a ajuns în careul brăilenilor dar a punctat numai la capitolul ratări prin Ene (min. 60), Bendea şi Manea în aceeaşi fază a minutului 66 şi Trip (min. 68).

Ultima şansă a brăilenilor de a marca golul de onoare a fost irosită de Moroianu, iar ASU Politehnica s-a impus cu 4-0.

 

Dacia Unirea: Moldoveanu - Coteţ (min. 55: Subţirică), Prunescu, Moroianu, Muşea - Sahru, Pleşa, Căruţă (min. 46: Izmană), Diakite, Ciucureanu (min. 74: Ioniţă) - Van den Driest.

ASU Politehnica: Murariu (min. 76: Borbei) - C. Jurj, Scutaru, Mera (min. 46: Coadă), Cherecheş - A. Manea, A. Ignea, Dros, Bedea - Ursu (min. 60: Trip), Cr. Ene
Categorie articol: 

Comentarii