Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea merge fără antrenor principal la Academica Clinceni

• Gheorghe Barbu şi-a reziliat contractul în această săptămână cu echipa brăileană • antrenorul secund, Romică Barbu va sta pe banca tehnică, astăzi, la partida de la Clinceni

 

Astăzi, de la ora 11.00, în etapa a 4-a a Ligii a II-a Dacia Unirea, locul al 15-lea în clasament, joacă la una dintre formaţiile cu pretenţii la promovare din acest eşalon, Academica Clinceni, grupare aflată în acest moment pe poziţia a 5-a.

Echipa gazdă vine după o voctorie la scor, 4-1, în deplasare la Farul Constanţa iar gruparea de la Dunăre după un egal, 0-0, pe Municipal cu UTA.

În această săptămână Dacia Unirea Brăila s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul principal Gheorghe Barbu, motivele anulării contractului fiind de natură personală, se specifică pe site-ul clubului de fotbal brăilean.

Până la anunţarea noului antrenor principal, interimatul pe banca tehnică a formaţiei brăilene va fi asigurat de antrenorul secund Romică Dorin.

“Am încheiat colaborarea cu Gheorghe Barbu pe cale amiablă. Antrenorul ne-a expus motivele pentru care nu mai poate continua la Brăila, toate de natură personală, şi noi ne-am dat acordul. Echipa va fi pregătită de secundul Romică Dorin care are Licenţa B obţinută în Scoţia, iar acum participă la cursurile pentru Licenţa A în Spania, la Bilbao. Are experienţă în domeniu şi poate fi chiar o soluţie pentru postul de antrenor principal”, ne-a declarat Vasile Popa, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Daciei Unirea.

Referitor la partida de la Clinceni, sursa citată a spus că va fi un meci dificil însă Dacia Unirea poate realiza o surpriză frumoasă.

“Academica Clinceni este una dintre formaţiile bune ale campionatului, s-a întărit prin colaborarea cu FCSB şi poate emite chiar ptretenţii la promovare. Acum 7 ani s-a consemnat o remiză, a fost un 3-3, de atunci fiecare echipă şi-a valorificat avantajul terenului propriu. Consider că Dacia Unirea are potenţial şi poate produce o surpriză”, a mai spus Vasile Popa.

 

Etapa a 4-a programează meciurile:

Metaloglobus Bucureşti - Petrolul Ploieşti

Luceafărul Oradea - ACS Poli Timişoara        

UTA Arad - Ripensia Timişoara

Academica Clinceni - Dacia Unirea Brăila     

CS Baloteşti - Daco-Getica Bucureşti    

Pandurii Târgu Jiu - CS Mioveni

Energeticianul - Aerostar Bacău

Chindia Târgovişte - FC Argeş

Sportul Snagov - SSC Farul Constanţa

ASU Politehnica Timişoara - Universitatea Cluj.
Categorie articol: 

Comentarii