Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, locul patru la “Summer Kid’s Cup”

• Lucian Buriu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului • la competiţia rezervată copiilor născuţi în 2010 au participat 12 echipe

 

La turneul de fotbal rezervat jucătorilor născuţi în 2010 - “Summer Kid’s Cup”, care a avut loc în urmă cu puţin timp la Mangalia, Dacia Unirea s-a clasat pe locul al patrulea. Echipa antrenată de Costel Roşu a câştigat la grupa din care a făcut parte după victorii la scor. Dacia Unirea s-a impus cu 10-2 în faţa celor de la Şcoala de Fotbal Constantin Schumacher, apoi a trecut cu 9-4 de Sporting Junior Mangalia. În ultimul meci din grupă formaţia brăileană a dispus cu 6-4 de Luceafărul Constanţa.

În semifinale Dacia Unirea a pierdut cu 7-4 partida cu Inter Galaxy Bucureşti. În finala mică formaţia brăileană a avut-o drept adversară pe echipa Şcolii de Fotbal Constantin Schumacher, formaţie pe care o învinsese în grupă cu 10-2. De data aceasta însă, brăilenii nu au mai avut aceeaşi prestaţie sigură şi au fost învinşi cu 6-5, astfel că s-au clasat pe locul al patrulea, deşi ar fi meritat să termine competiţia pe podium. Lucian Buriu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

“Cu toate că a fost primul lor turneu, toţi copiii au avut evoluţii bune şi meritau să ocupe un loc pe podium. Dar aceste categorii de vârstă nu au continuitate în joc şi, implicit, în rezultate. Cu experienţa acumulată la turneul de la Mangalia vom putea aspira la poziţii mult mai bune la următoarele competiţii la care vom participa”, a declarat Costel Roşu.

Lotul Daciei Unirea: Lucian Buriu, Darius Bogdan, Mihnea Jianu, Radu Cîrstei, David Panait, Rareş Coman, Gabi Ivan, Andrei Ciucă, Denis Balaban, George Manta, Marius Dimache, Remus Iacomi, Alexandru Trifan.
Categorie articol: 

Comentarii