Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, la un pas de abandon

După trei etape scurse din Liga a II-a, Dacia Unirea este foarte aproape de a se retrage din campionat. Conducerea clubului s-a chinuit să facă rost de bani pentru ca echipa să poată participa la aceste jocuri, dar şefii Daciei au ajuns la fundul sacului, astfel că disputarea meciurilor de la Berceni, din campionat şi de pe teren propriu, cu Dinamo, în şaisprezecimile Cupei României, sunt sub semnul întrebării. Ieri dimineaţă, preşedintele Valentin Avramescu împreună cu antrenorul Alin Pânzaru şi câţiva jucători au mers în audienţă la Primărie, însă acolo li s-a spus că doar după-amiază au şanse să discute cu primarul Aurel Simionescu. Jucătorii s-au deplasat apoi la stadion pentru antrenamentul de dimineaţă, însă atmosfera era foarte tensionată.
"Am fost să vorbim cu primarul Aurel Simionescu despre soarta echipei, să vedem încotro o vom lua, dar nu s-a rezolvat nimic. Cei de acolo au spus să revenim după-amiază. Ni se tot pune aceeaşi placă: se caută temeiul legal pentru ca echipa Dacia Unirea să poată fi ajutată financiar. Am început cu elan acest sezon competiţional, dar cu burţile goale de nouă luni de zile nu poţi continua să faci sport de performanţă. Sunt jucători care nu au bani ca să ajungă la stadion la antrenamente, sunt alţii care nu au nici ce mânca, nu este bine deloc. Noi totuşi ne pregătim pentru meciurile cu ACS Berceni şi Dinamo Bucureşti, dar nu se ştie dacă vom mai ajunge până acolo", a declarat Alin Pânzaru.
Nici preşedintele clubului, Valentin Avramescu, nu mai este optimist în privinţa viitorului echipei fanion a oraşului Brăila: "Aşteptăm întâlnirea de după-amiază, însă nu cred că se va schimba ceva. Am vrut ca de data aceasta la discuţii să participe şi o delegaţie formată din antrenori şi jucători, ca să vadă şi ei care este situaţia reală. Noi nu mai avem soluţii, situaţia este extrem de delicată, vom continua totuşi să aducem argumente în favoarea noastră, cu toate că şansele noastre privind finanţarea sunt foarte, foarte mici".

 
Categorie articol: 

Comentarii