Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă vineri pe Municipal cu Academica Clinceni • meciul, care contează pentru etapa a 29-a a Ligii a II-a, începe la ora 12.00

• doar Iosofache va absenta din tabăra brăileană

 

Vineri, de la ora 12.00, Dacia Unirea, locul al 8-lea, va juca pe Stadionul Municipal cu Academica Clinceni, formaţie aflată pe poziţia a 13-a. Pentru acest joc din tabăra brăileană va absenta Gabriel Iosofache, acesta fiind în continuare accidentat.

Vineri, în etapa a 29-a a Ligii a II-a obiectivul jucătorilor brăileni şi al staff-ului tehnic este acela de a obţine toate punctele puse în joc. “Nici noi, nici adversarii noştri nu evoluăm sub presiunea rezultatului, dar obiectivul este unul singur, victoria. La fel ca şi în partida trecută, la meciul de vineri vrem să le oferim spectatorilor un joc frumos. Vom lupta pentru victorie, pentru mulţumirea noastră sufletească. Victoria cu Foresta i-am dedicat-o domnului Cîrligea, de Florii. Acum vrem să-i facem un cadou frumos şi de Paşti. Încercăm şi noi să ţinem aproape pe oamenii care mai sunt pe lângă echipă, să putem continua în acest eşalon până guvernul va da acea lege care să sprijine cu adevărat sportul”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru

În tur, pe 1 octombrie Academica Clinceni s-a impus cu 3-1 în partida cu Dacia Unirea, Marian Marin, Antohi şi Venţer au marcat pentru învingători, Enciu pentru formaţia de la Dunăre.

Etapa a 29-a a început miercuri cu jocul dintre Dunărea Călăraşi şi Olimpia Satu Mare, astăzi se mai dispută încă o partidă, Chindia Târgovişte - FC Braşov, iar vineri sut programate alte şase jocuri şi anume CS Baloteşti - Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni, Foresta Suceava - Metalul Reşiţa, ASU Politehnica Timişoara - CS Afumaţi, CSM Râmnicu Vâlcea - CS Mioveni, Unirea Tărlungeni - Juventus Bucureşti. Runda se încheie sâmbătă cu meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
Categorie articol: 

Comentarii