Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă, sâmbătă, la Petrolul Ploieşti

• partida contând pentru etapa a 34-a a Ligii a II-a începe la ora 11.00

 

Sâmbătă, 11 mai, în etapa a 34-a a Ligii a II-a, Dacia Unirea, locul al 20-lea, va evolua în deplasare, la Petrolul Ploieşti, formaţie aflată pe poziţia a 4-a.

Un meci în care echipa brăileană, care în acest moment are cea mai scăzută medie de vârstă din acest eşalon, va încerca să facă o figură frumoasă şi să nu primească prea multe goluri de la formaţia ploieşteană. Raportat la valoarea celor două locuri, Petrolul pleacă cu prima şansă la victorie în acest joc.

În tur, Dacia Unirea a pierdut cu 3-2 partida de pe Municipal. 

Meciul dintre Dacia Brăila şi Petrolul a avut un prim minut inedit. Neplătiţi de luni bune, fotbaliştii echipei gazdă au refuzat jocul în semn de protest. Odată depăşit acest moment, la primul atac brăilenii au deschis scorul prin Bebey, iar până la pauză niciuna dintre combatante nu a mai înscris. În repriza a doua în doar cinci minute s-au înscris patru goluri, Herea a egalat cu un eurogol, dar Niţă a adus-o din nou în avantaj pe Dacia Unirea. Petrolul a mai înscris de două ori prin Şaim şi Arnăutu şi s-a impus cu 3-2.

La fel ca în tur, după runda a 15-a, acum, înaintea meciului direct, Dacia Unirea se află pe ultimul loc, iar Petrolul pe poziţia a patra.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii