Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă astăzi pe Municipal cu ASU Politehnica Timişoara

• partida contând pentru etapa a 11-a a turului Ligii a II-a începe la ora 15.00 • formaţia brăileană pregătită de Florentin Petre vizează prima victorie stagională

 

Astăzi, în etapa a 11-a a Ligii a II-a, prima intermediară a turului, Dacia Unirea, locul al 20-lea, va juca pe Municipal cu ASU Politehnica Timişoara, formaţie aflată pe poziţia a 11-a.

Fără nicio victorie în acest campionat, echipa pregătită de Florentin Petre este obligată să evolueze foarte bine în această partidă pentru a păstra toate punctele la Brăila, iar în urma unui succes formaţia de la Dunăre poate pasa “lanterna roşie” altei componente ale Ligii a II-a.

La acest meci, Florentin Petre poate miza şi pe serviciile lui Hamza, care poate reveni în primul unsprezece după accidentarea care l-a ţinut pe marginea terenului aproape două săptămâni.

ASU Politehnica Timişoara a plecat de luni spre Brăila, în după-amiaza aceleiaşi zile bănăţenii au ajuns la Bucureşti unde au înnoptat, iar marţi şi-au continuat drumul.

Antrenorul  Cosmin Petruescu are întreg lotul la dispoziţie pentru acest joc, Cristian Scutaru a efectuat deja etapa de suspendare, iar accidentarea lui Mera nu a fost foarte gravă şi căpitanul bănăţenilor a făcut această deplasare.

 
Categorie articol: 

Comentarii