Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă, astăzi, la FCSB 2

• sâmbătă, Viitorul Ianca va evolua la Recolta Gheorghe Doja, iar CS Făurei, pe teren propriu, cu Axiopolis Sport Cernavodă • meciurile din etapa a 3-a încep la ora 17.00

 

Etapa a 3-a, progrmează astăzi, de la ora 17.00, în Seria a II-a a Ligii a III-a, două partide. Una dintre ele, mai precis cea de la Bucureşti, suscită un interes deosebit pentru iubitorii sportului rege din Brăila, pentru că în capitală Dacia Unirea va juca în compania echipei FCSB 2. Un meci dificil pentru echipa pregătită de Florentin Petre, însă jucătorii echipei brăilene au moralul bun după succesul din runda precedentă şi pot spera într-un rezultat pozitiv şi în această întâlnire.

Dacia Unirea a mai legitimat doi jucători în această săptămână. Este vorba despre Valentin Munteanu, fotbalist născut pe data de 13 iulie 1999, format la Luceafărul Brăila, care poate evolua pe postul de mijlocaş stânga şi care în sezonul trecut a evoluat la Sporting Piteşti şi despre Anis Libotte, jucător de origine frenceză născut pe 4 martie 1997. Libotte este fundaş dreapta. În sezonul trecut a evoluat la clubul Tigres în Mexic.

Sâmbătă, sunt programate alte şase partide, în două dintre ele fiind implicate formaţii din judeţul Brăila.

Nou promovata Viitorul Ianca va evolua în deplasare, pe terenul echipei Recolta Gheorghe Doja, care de asemenea a promovat în Liga a III-a în această vară.

Raportat la valoarea loturilor şi a rezultatelor înregistrate de cele două formaţii în debutul acestui campionat, Viitorul Ianca porneşte cu prima şansă la un rezultat pozitiv în această partidă.

Singura formaţie din judeţul Brăila care evoluează pe teren propriu în această rundă este CS Făurei. Echipa patronată de Bănel Nicoliţă a avut neşansa de a disputa în deplasare, la echipe puternice din Seria a II-a, primele două meciuri din acest sezon şi nu a obţinut niciun punct. Sâmbătă însă, CS Făurei este favorită la victorie în disputa cu Axiopolis Sport Cernavodă.

 

Etapa a 3-a programează meciurile:

Vineri, 6 septembrie:

FCSB SA 2 - Dacia Unirea Brăila

Înainte Modelu - CS Afumaţi

Sâmbătă, 7 septembrie:

Metalul Buzău - CS Tunari

Recolta Gheorghe Doja - Viitorul Ianca

Mostiştea Ulmu - CS Medgidia

Poseidon Limanu-2 Mai - Agricola Borcea

SC Popeşti-Leordeni - Unirea Slobozia

CS Făurei - Axiopolis Sport Cernavodă
Categorie articol: 

Comentarii