Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă astăzi la CS Baloteşti

• meciul contând pentru etapa a 33-a a Ligii a II-a începe la ora 11.00

 

Astăzi, Dacia Unirea, locul al 14-lea, susţine un nou examen important în deplasare, la CS Baloteşti, locul al 10-lea, în lupta pentru evitarea retrogradării. Brăilenii au nevoie de cel puţin un punct în acest joc, dar şi echipei gazdă îi mai trebuie o victorie pentru a fi sigură că rămâne în acest eşalon şi în campionatul următor. Cum până la finalul acestei ediţii de campionat CS Baloteşti are partide foarte grele, este posibil ca astăzi echipa gazdă să lupte cu ardoare pentru cele 3 puncte puse în joc şi să-şi îndeplinească obiectivul pentru acest sezon.

Dacia Unirea vine după un eşec usturător pe teren propriu, 0-6, în partida cu AFC Hermannstadt, în timp ce echipa gazdă, după o victorie la “masa verde” pentru că adversara ei din runda precedentă, ASA Tg. Mureş s-a retras din competiţie în acastă iarnă.

În tur Dacia Unirea şi CS Baloteşti au remizat, 2-2, pe Municipal. Oaspeţii au condus de două ori prin golurile marcate de Lucian Ion (min. 18) şi Eugen Nica (min. 78), iar brăilenii au egalat prima dată prin Niţă în minutul 58, a doua oară în primul minut de prelungire al reprizei secunde, prin Bucur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii