Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea joacă în Cupă la Axiopolis Sport Cernavodă

• partida este programată miercuri, 12 septembrie, de la ora 16.30 • sâmbătă, formaţia brăileană va evolua în campionat la CS Baloteşti • în această săptămână, Dacia Unirea a transferat un fundaş stânga de la Universitatea Cluj, pe Victor Manu

 

Marţi, 4 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a stabilit meciurile care se vor desfăşura în faza a patra a Cupei României. În acest tur intră în competiţie cele 21 de echipe calificate din faza a treia naţională şi ultimele 15 cluburi din Liga 2, printre acestea figurând şi Dacia Unirea Brăila.

Echipa brăileană va evolua în deplasare la Axiopolis Sport Cernavodă, formaţie aflată în Liga a III-a, miercuri, 12 septembrie. Va fi o partidă între două echipe care au pornit cu stângul în acest sezon competiţional, iar acest lucru este reflectat şi de locurile pe care ele le ocupă în în clasament în acest moment. După două etape Axiopolis Sport Cernavodă se află pe poziţia a 11-a, cu doar 2 puncte, în Seria a II-a a Ligii a III-a, iar Dacia Unirea are tot 2 puncte, după cinci runde în Liga a II-a. 

Cele 18 meciuri sunt programate să desfăşoare în perioada 11-13 septembrie, de la ora 16:30, cu excepţia jocului Flacăra Moreni - Chindia Târgovişte, stabilit să se dispute pe 18 septembrie, de la ora 16:30.

În altă ordine de idei, Dacia Unirea a transferat în această săptămână un nou jucător, Victor Manu, fotbalist născut pe 16 februarie 1997, care a fost legitimat ultima dată la Universitatea Cluj. Acesta are 1,80 m înălţime şi poate evolua pe postul de fundaş stânga. Manu este student în anul al III-lea la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca.

 

Programul meciurilor:

Marţi 11 septembrie, ora 16:30:

CSM Focşani - Sporting Lieşti

CS Tunari - Academica Clinceni

FC Rapid - Daco-Getica Bucureşti

Gloria Lunca Teuz Cermei - Luceafărul Oradea

Unirea Alba Iulia - Industria Galda

Miercuri, 12 septembrie, ora 16:30

Pandurii Târgu Jiu - CS Mioveni

CSM Lugoj - Energeticianul

Ripensia Timişoara - ASU Politehnica Timişoara

UTA Arad - ACS Poli Timişoara

CSM Slatina - FC Argeş

Turris Oltul Turnu Măgurele - CS Baloteşti

Progresul Spartac - Metaloglobus Bucureşti

Unirea Slobozia - Sportul Snagov

Axiopolis Sport Cernavodă - Dacia Unirea Brăila

Bucovina Rădăuţi - Ştiinţa Miroslava

Joi, 13 septembrie, ora 16:30:

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc - Aerostar Bacău

ACS Fotbal Comuna Recea - Universitatea Cluj

Marţi, 18 septembrie, ora 16:30:

Flacăra Moreni - Chindia Târgovişte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii