Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, fără patru titulari în partida cu Foresta Suceava

• Lazăr, Ghiocel şi Paul Ioan sunt suspendaţi, Bucur este accidentat • “Probabil că Foresta va veni tot cu juniorii, este un moment bun pentru noi ca să depăşim această perioadă”, spune antrenorul Alin Pânzaru • partida dintre Dacia Unirea şi Foresta Suceava va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal

 

Formaţia brăileană va aborda meciul cu Foresta Suceava, din etapa a 3-a a turului Ligii a II-a, fără patru titulari, Lazăr, Ghiocel şi Paul Ioan sunt suspendaţi, iar Bucur are o fisură la coaste după meciul de la Iaşi, însă antrenorul Alin Pânzaru nu este îngrijorat. Va urma un meci mai lejer pentru Dacia Unirea, unul binevenit înaintea a două jocuri “tari” care vor avea loc săptămâna viitoare, când este programată şi prima etapă intermediară din acest tur de campionat.

“Am fost puţini, am rămas şi mai puţini. Dar probabil că Foresta Suceava va veni tot cu juniorii. Este un moment bun pentru noi ca să depăşim această perioadă dificilă, iar săptămâna viitoare, când avem programate două meciuri grele, în deplasare la Luceafărul Oradea şi, acasă, cu Ripensia Timişoara, sper să avem lotul complet, pentru că Lazăr, Ghiocel şi Ioan ispăşesc acum ultima etapă de suspendare. Probabil că Bucur va fi indisponibil mai mult timp. A revenit la antrenamente Dima, aşa că pentru meciul cu Foresta vom miza tot pe un lot format din 17 jucători plus Sorin Frunză. Sper să facem un joc bun sâmbătă”, ne-a delcarat antrenorul Alin Pânzaru.

Întrebat despre posibilitatea de a aduce jucători în următoarea perioadă, antrenorul Daciei Unirea a spus că, deocamdată, nu se întrevede o astfel de variantă.

“În acest moment nu se pune problema să aducem pe cineva. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem, abia din septembrie, când vor veni banii promişi de Primărie, acest subiect poate reveni în actualitate”, a mai spus Pânzaru. 
Categorie articol: 

Comentarii