Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a făcut instrucţie în Cupă cu Flacăra Mihail Kogălniceanu

• echipa brăileană s-a impus în deplasare cu 4-0 • încă trei bare şi două situaţii de unu la unu cu portarul, ratate de brăileni • Dacia Unirea a avut şi două goluri anulate

 

Dacia Unirea s-a calificat în etapa a 2-a naţională a Cupei României după o victorie categorică, 4-0, în deplsasare, la Flacăra Mihail Kogălniceanu, echipă din Liga a IV-a din judeţul Tulcea. Scorul putea fi însă unul cel puţin dublu dacă Patrick Petre, Vîlceanu şi Duţu nu trimeteau mingea în barele porţii adverse. De asemenea, în repriza a doua, Sava şi Duţu au rămas, pe rând, în situaţie de unu la unu cu portarul advers dar nu au reuşit să-l învingă.

Dacia Unirea a mai înscris două goluri prin Vîlceanu şI Novac dar ambele au fost anulate de arbitrul de centru pe motiv de ofsaid.

După cum o arată şi scorul, formaţia brăileană a făcut legea în teren din primul şi până în ultimul minut al meciului. Patrick Petre a deschis scorul la capătul primului sfert de oră al primei reprize şi cu toate că brăilenii au asaltat careul advers, la pauză Dacia Unirea avea un singur gol avans. Petre a realizat “dubla” la zece minute de la reluare, cu un lob peste portarul gazdelor. Zamfir a marcat pentru 3-0 în minutul 69 şi tot el a înscris ca la antrenament, de la marginea careului mic, după o pasă primită de la Petre şi a stabilit scorul final, 4-0 pentru formaţia pregătită de Florentin Petre.

“Ne-am făcut încălzirea pentru prima etapă de campionat, cea din deplasare, de la Avântul Valea Mărului, unde mergem să câştigăm”, a declarat Adrian Andrei, directorul sportiv al echipei brăilene.

Dacia Unirea: Stanciu – Poştoarcă, Lungu, Ovye Shedrack, Novac – N. Ioniţă (min. 76: Luca), Apostolache – Vîlceanu (min. 46: Zamfir), P. Petre (min. 76: Batchabi), V. Robu (min. 46: Sava) – Codîrlă (min. 60:  Duţu).
Categorie articol: 

Comentarii