Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, a doua victorie în amicale

• echipa pregătită de Florentin Petre a dispus cu 6-1 de Pandurii Tudor Vladimirescu

 

Cu doi jucători noi care au venit în probe, Kande Mupompa, fost la Agicola Borcea, şi Njopgang, Dacia Unirea a câştigat lejer, 6-1, amicalul susţinut pe teenul formaţiei din Liga a IV-a, Pandurii Tudor Vladimirescu.

“Nu cei doi străini au făcut diferenţa ci juniorii din propria pepinieră. Avem copii talentaţi care, cât de curând, vor avea un cuvânt de spus, în fotbalul brăilean. Vor veni, cred că din această săptămână, şi fotbaliştii experimentaţi pe care ni-i dorim”, a punctat după meci Vasile Popa, vicepreşedintele Daciei Unirea.

Dacia Unirea a controlat cap coadă această partidă şi a deschis repede scorul în urma unul penalty transformat de Valentin Robu. Până la finalul partidei, Robu a reuşit “dubla”, la fel ca şi colegii lui Alexandru Duţu şi Rareş Cristea.

Pentru Pandurii a înscris Emanuel Stan. La 3-1 pentru Dacia Unirea, după pauza de hidratare, Doraşcu de la Pandurii a irosit două ocazii de a restabili egalitatea.

 

Dacia Unirea: G. Tudor – Dobre, Kande, Moroianu, Njopgang – Sava, Popescu, Băcanu, V. Robu – A. Duţu, Cristea. În repriza a doua au mai evoluat Alin Mihai, Nadoleanu, G. Ion, Sloată, N. Tudor, Dulă, B. Graur.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii