Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a dat lovitura pe final de meci la Metaloglobus

* Marius Dima a înscris în minutul 86, Dacia a câștigat cu 1-0 și a urcat pe locul al 16-lea * din minutul 59 Metaloglobus a evoluat cu un jucător mai puțin

 

 

Echipa brăileană a realizat un rezultat excelent duminică la Metaloglobus București, unde a câștigat cu 1-0 și a ajuns pe poziția a 16-a, fiind acum la doar un pas de a părăsi zona retrogradării.

Cu patru minute înainte de finalul partidei, Marius Dima a șutat de la marginea careului de 16 m și a trimis mingea la rădăcina barei. Golul însă nu a fost întâmplător ci a venit la capătul unei perioade în care Dacia Unirea și-a dominat autoritar adversara.

Formația brăileană a fost mult mai agresivă în repriza a doua, una în care, din minutul 59, Metaloglobus a evoluat în inferioritate numerică, Ghenovici fiind eliminat după ce a văzut cel de-al doilea cartonaș galben.

Prima repriză a fost una anostă, în care ambele formații au mimat fotbalul și în care cei doi portari au "șomat".

Sâmbătă, 21 aprilie, în etpa a 30-a a Ligii a II-a, Dacia Unirea va evolua pe Municipal în compania echipei de pe poziția a patra, iar dacă va câștiga are șanse să părăsească zona retrogradării.

 

Dacia Unirea: Botaș - Gîț, Tăranu (min. 46: Niță), Stănciulescu, Nicola – Anghelina (min. 46: Dima), Covaciu - Manea, Bucur, Cubleșan - Al. Pop

Metaloglobus: Burci - Asanache, Mitroi, Caramalău, Sava - Ispir, Răileanu, Vlad (min. 46: Niculae), I. Roșu (min. 60: Potecea) - Ghenovici, Voican (min. 67: Bilciurescu).

 
Categorie articol: 

Comentarii