Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea continuă seria înfrângerilor pe teren propriu

• formaţia brăileană a pierdut cu 1-0 meciul cu Chindia Târgovişte • eroul partidei a fost portarul Raul Avram care a limitat proporţiile unei înfrângeri ruşinoase

 

Dacia Unirea a avut o evoluţie mediocră sâmbăta trecută, pe Municipal, şi a pierdut cu 1-0 în faţa Chindiei Târgovişte, însă jucătorul meciului a fost portarul Raul Avram, care prin intervenţiile sale a limitat proporţiile unei înfrângeri la scor. De altfel Avram şi Hamza sunt singurii jucători ai formaţiei de la Dunăre care în acest campionat au demonstrat că merită să evolueze în Liga a II-a.

Prima repriză a fost dominată cap-coadă de echipa pregătită de Viorel Moldovan, iar ocaziile la poarta brăileană au fost numeroase. În minutul 9, după un corner executat de Mihai, portarul gazdelor a avut o primă intervenţie salvatoare: a respins în faţă, dar Lungu a şutat peste transversală, iar la faza imediat următoare Florea a deviat mingea pe lângă Avram, dar nu a putut-o trimite în plasă deoarece Hamza a protejat-o ca să iasă în afara terenului.

Chindia Târgovişte a continuat să atace, dar portarul Daciei Unirea a avut intervenţii foarte bune la şuturile lui Cherchez (min. 16) şi Mihai (min. 17).

Reacţia echipei gazdă a venit în minutul 21, când Van den Driest, după o acţiune personală, a centrat în faţa porţii, la bara a doua numai că Bebey, de la numai 3 metri, nu a reuşit să trimită mingea spre poartă.

Echipa vizitatoare ar fi putut să deschidă scorul în minutul 25 la şutul lui Mihai, însă piciorul salvator al lui Avram a amânat momentul. Nici şutul înşelător din lovitură liberă al lui Cherchez (min. 28) nu l-a păcălit pe Avram.

În minutul 40 Şerban a trimis mingea spre poartă, dar Avram a deviat-o în corner. Lovitura de colţ a fost foarte bine executată de Mihai, direct pe poartă, însă din nou portarul gazdelor a fost la post. La ultima fază Avram a avut o dublă intervenţie la şuturile consecutive ale lui Mihai şi Şeban, iar după primele 45 de minute, graţie intervenţiilor portarului formaţiei brăilene, scorul a fost egal, 0-0.

În primele 10 minute ale părţii a doua Dacia Unirea a avut iniţiativa dar nu şi-a creat ocazii de a înscrie.

Pragmatică în joc în această repriză, Chindia Târgovişte a lovit decisiv în minutul 62, când Şerban a centrat în faţa porţii, iar Cristian Cherchez a catapultat mingea sub transversală şi oaspeţii au trecut în avantaj. Cherchez putea realiza “dubla” în minutul 65, însă nu a ajuns la mingea trimisă de Florea, dar la această fază Manu a fost foarte aproape de un autogol.

Până la finalul partidei Chindia Târgovişte a jucat la păstrarea rezultatului în faţa unei echipe brăilene care nu a pus niciun fel de probleme în faza de atac.

După această înfrângere Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a.

 

Dacia: Avram  – Niţă, Merville, B. Hamza (min. 74: A. Pleșa), Manu – Lu Yuefeng, L. Gheorghe (min. 56: M. Calu) - Maxin, Vitan, Van Der Driest (min. 72: Ciucureanu) – Bebey.

Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitraşcu – A. Şerban (min. 63: A. Mihaiu), A. Lungu, Novac, L. Mihai, – D. Florea (min. 80: Rogoveanu),  Cherchez (min. 74: Neguţ).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii