Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a condus-o cu 2-0 pe Sporting Lieşti

• Batchabi şi Cristea au înscris pentru echipa brăileană • amicalul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după reuşitele lui  Munchiu şi Bîrlădeanu

 

Miercuri, 19 februarie, Dacia Unirea a încheiat la egalitate, 2-2, partida de verificare susţinută în deplasare la Sporting Lieşti. Un joc în care Florentin Petre a utilizat şi cele două noi achiziţii. Este vorba despre atacantul Gabby Batchabi, jucător născut pe 17 iulie 1994, care a mai fost legitimat la Rapid Bucureşti, Carmen Bucureşti, Viitorul Domneşti, şi fundaşul central Andrei Paliu, un jucător născut pe 11 Iulie 2000 care a semnat pe două sezoane cu Dacia Unirea. În ultimele două sezoane Paliu a evoluat la Concordia Chiajna.

În acest amical, Florentin Petre a folosit două echipe. Dacia Unirea a evoluat în prima repriză în formula: Tudor – Anghel, Paliu, Pleşa, Novac – V. Robu, Lungu, Cubleşan, P. Petre – Manole, Zamfir. Cu toate că fiecare echipă şi-a creat situaţii de poartă, la finalul primei reprize tabela a rămas nemodificată.

În repriza a doua Dacia Unirea a evoluat în formula: Stanciu – Paliu (min. 60: Dobre), Pleşa (min. 60: Sloată), Moroianu, Cosentino – Ioniţă, Percă, Apostolache, Cristea – Duţu, Batchabi.

În această repriză au venit şi golurile. Dacia Unirea a înscris de două ori prin Batchabi şi Cristea şi a condus cu 2-0. Primul gol a fost creat de Cosentino care după o cursă pe stânga a intrat în careul gazdelor i-a pasat lui Duţu care a şutat la poartă, portarul a respins mingea în faţă până la Batchabi care a şutat, plasat, cu latul şi a deschis scorul. Duţu a creat faza celui de-al doilea gol al echipei brăilene. Acesta a recuperat mingea la mijlocul terenului, i-a pasat cu exteriorul lui Cristea care a rămas singur cu portarul şi a înscris.

Sportung Lieşti a reuşit să egaleze până la finalul amicalului, graţie reuşitelor lui Munchiu şi Bîrlădeanu.

Sâmbătă, Dacia Unirea joacă tot în deplasare cu Unirea Slobozia.
Categorie articol: 

Comentarii