Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a câştigat la scor de neprezentare, 3-0, la Avântul Valea Mărului

• Narcis Ioniţă, Patrick Petre şi Cosmin Zamfir au marcat pentru formaţia pregătită de Florentin Petre

 

Confirmând forma bună arătată în partidele de verificare şi în meciul din Cupa României, Dacia Unirea s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în deplasare, la nou promovata Avântul Valea Mărului, în prima etapă a turului Ligii a III-a, ediţia 2020-2021. Formaţia pregătită de Florentin Petre a dictat ritmul jocului în primele 45 de minute dar la pauză tabela a rămas nemodificată. Pe un teren pe care era foarte greu să-ţi menţii echilibrul, dar să mai joci şi fotbal, formaţia brăileană a controlat jocul în prima repriză şi chiar a creat o fază spectaculoasă prin Patrick Petre. Fotbalistul format la Dinamo Bucureşti a driblat trei adversari, dar portarul advers a avut un reflex salvator.

La cinci minute de la reluare, echipa brăileană a deschis scorul. Duţu i-a aşezat mingea lui Narcis Ioniţă iar mijlocaşul a şutat din voleu, fără speranţe pentru portarul gazdelor. După un sfert de oră Dacia Unirea şi-a dublat avantajul graţie unui lob perfect, de la 16 metri, al lui Patrick Petre. În minutul 76, după un gol la fel de spectaculos, foarfecă de la marginea careului mare, Cosmin Zamfir a dus scorul la 3-0 pentru oaspeţi şi partida era jucată.

În repriza a doua Dacia Unirea mai putea înscrie de două ori prin Vîlceanu şi Duţu, acesta din urmă nereuşind să-şi treacă numele pe lista marcatorilor deşi s-a aflat faţă în faţă cu portarul gazdelor.

Astfel, Dacia Unirea are un start de sezon foarte bun. Echipa lui Florentin Petre s-a calificat în etapa a doua naţională a Cupei României şi s-a impus la scor, 3-0, şi în campionat.

Dacia Unirea: Stanciu – Poştoarcă, Lungu, Shedrak, Bădilaş - Sava, N. Ioniţă, Apostolache (min. 70: Zamfir), Cocîrlă (min. 56: Vîlceanu) - Duţu (min. 56: V. Robu), P. Petre (min. 82: Batchabi).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii