Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a câştigat cu 5-0 amicalul de la ACSC Cazasu

• Patrick Petre a realizat un hat-trick • Rareş Cristea şi-a trecut în cont o “dublă”

 

Sâmbăta trecută, pe o vreme foarte bună pentru fotbal, Dacia Unirea a câştigat cu 5-0 amicalul susţinut în deplasare, la ACSC Cazasu. O victorie la scor care s-a conturat în repriza a doua, diferenţa fiind făcută în special la capitolul pregătire fizică, acolo unde echipa antrenată de Florentin Petre a fost superioară adversarei. De asemenea, trebuie menţionat faptul că Patrick Petre a făcut tot ce şi-a dorit în teren şi a marcat un hat-trick. Cu toate că de la echipa gzdă au lipsit mai mulţi titulari, prima repriză a fost animată, cu ocazii de ambele părţi. ACSC Cazasu putea deschide scorul în minutul 7 dar mingea reluată, cu capul, de Cotigă, a trecut razant cu bara porţii Daciei. Formaţia din Liga a III-a a deschis scorul dintr-o fază fixă în minutul 16 prin Patrick Petre. Mijlocaşul a şutat în stânga portarului Drăgan, foarte aproape de rădăcina barelor, şi formaţia sa conducea cu 1-0. După doar trei minute, echipa din Cazasu putea restabili eglitatea însă mingea şutată la colţul scurt de Pavelescu a şters bara porţii apărate de Tudor. Finalul de repriză a aparţinut Daciei Unirea care a irosit nu mai puţin de trei mari ocazii. Bogdan Dumitru a fost la un pas de gol în minutul 30, iar patru minute mai târziu mingea şutată de Petre a zguduit transversala. În minutul 40, după o centrare a lui Pleşa, Percă a trimis mingea puţin peste poartă. Golul al doilea a venit în minutul 53. Dacia Unirea a beneficiat de un corner, Petre a trimis mingea în faţa porţii dar Moroianu a şutat în bară, mingea a revenit în teren la Pleşa care a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Iar Petre a transformat lovitura de la 11 metri şi a dus scorul la 2-0 pentru Dacia Unirea. Patrick Petre a mai înscris o dată, Rareş Cristea şi-a trecut în cont “dubla” şi Dacia Unirea s-a impus cu 5-0.

 

Dacia Unirea: Tudor – Pleşa, Moroianu, B. Dumitru, Cosentino – V. Robu, Dino Eze, Percă, Sava – Kenneth, P. Petre. În repriza a doua au mai intrat Chirilă, Cristea, Băcanu, Sloată, Dobre, B. Petre, Duţu.

ACSC Cazasu: Drăgan – Grozea, Sterian, S. Ion, Piaşu – Bratosin, Urmeş, Cotigă, Pavelescu - A. Niţă, Luchian. Au mai evoluat: Licitonschi, Nica, Vasiliu, Ionescu, Toader, Soner, Cîşu.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii