Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a câştigat cu 4-2 la CSM Focşani

• eurogoluri în contul lui Lungu şi Cocîrlă • formaţia brăileană a urcat pe locul al doilea în clasament

 

Echipa pregătită de Florentin Petre a câştigat un prim meci foarte important, în drumul spre locul întâi în Seria a II-a.

Primul gol al partidei a fost înscris de Dacia Unirea. După o acţiune prelungită în marginea careului advers, mingea a ajuns la Patrick Petre, care a şutat la poartă, iar mingea deviată de Ilie a poposit în plasă şi oaspeţii conduceau cu 1-0. Însă formaţia brăileană a mai avut o şansă de gol. După un un-doi cu Batchabi, Petre a şutat din 6 metri puţin pe lângă poartă. Contrar cursului jocului, prima repriză s-a încheiat la egalitate, după golul înscris de Ionuţ Manu (min. 39).

La zece minute de la reluare, Petre i-a pasat în adâncime lui Batchabi, care a pătruns în careu şi, de la 6 metri, a trimis mingea în plasă şi Dacia Unirea conducea cu 2-1.În minutul 65, Florin Lungu a marcat un eurogol de la 35 de metri şi oaspeţii aveau 3-1. După primirea golului, CSM Focşani a avut câteva minute de joc bune şi a reuşit să reducă din diferenţă, în minutul 74, prin Manu. Însă cinci minute mai târziu, Marius Cocîrlă le-a tăiat toate speranţele gazdelor. Fundaşul dreapta al Daciei Unirea a pornit într-o cursă personală, a intrat în zona centrală şi a şutat în vinclul porţii gazdelor. Era 4-2 pentru formaţia brăileană şi meciul era deja jucat. Stanciu (min. 81) s-a remarcat la şutul lui Gorovei, iar trei minute mai târziu putea fi 5-2 pentru oaspeţi numai că, după o cursă de 40 de metri, Petre nu a mai avut forţa necesară să cadreze mingea pe spaţiul porţii. În minutul 86, Panaite, de la gazde, a fost eliminat pentru un fault dur la Zamfir. În primul minut de prelungire al reprizei a doua, Petre a mai irosit o mare ocazie de gol iar partida s-a încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea formaţiei brăilene.

Dacia Unirea: Stanciu – Cocîrlă, Arnaud, Paliu, Păvălache – Lungu, Ioniţă - V. Robu (min. 90: Sava), P. Petre, Vîlceanu (min. 75: Apostolache) – Batchabi (min. 84: Zamfir).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii