Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, bună de plată!

• clubul brăilean trebuie să achite rapid suma de 30.700 lei jucătorilor Ştefan Leu şi Sorin Bogdan Olteanu, aşa cum prevede decizia Camerei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, organism căruia s-au adresat cei doi fotbalişti supăraţi că nu şi-au primit la timp banii cuveniţi • Darius Alexandru Pop este următorul pe lista comisiei din cadrul FRF • “Lucrurile sunt clare, trebuie să le dăm banii!”, spune vicepreşedintele Vasile Popa

 

Dacia Unirea, obligată de Federaţia Română de Fotbal să plătească suma de 30.700 lei, echivalentul a apoape 6.800 euro, jucătorilor Ştefan Leu şi Sorin Bogdan Olteanu, drepturi băneşti pe care cei doi foşti jucători ai formaţiei brăilene le aveau de primit din perioada în care au fost legitimaţi la acest club.

Camera de Soluţionare a Litigiilor a decis în şedinţa care a avut loc pe data de 7 august că Ştefan Leu are de primit de la clubul Dacia Unirea Brăila suma de 14.900 lei, iar Olaru trebuie să încaseze 15.800 lei.

“Admite cererea formulată de reclamantul Leu Ştefan în contradictoriu cu pârâtul ACS Dacia Unirea Brăila. Obligă pârâtul ACS Dacia Unirea Brăila la plata către reclamantul Leu Ştefan a sumei de 14.900 lei, reprezentând  drepturi financiare rezultate din Actul Adiţional la contractul nr.388/01.07.2016, şi a sumei de 400 lei taxă de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, a fost verdictul dat de Camera de soluţionare a litigiilor.

Aceeaşi rezoluţie a venit şi în cazul lui Olaru care are de primit, după cum aminteam mai devreme, 15.800 lei “reprezentând drepturile financiare rezultate din Actul Adiţional la contractul nr.385/01.07.2016 şi a sumei de 400 lei cu titlu de taxă de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”.

Un alt jucător care a evoluat în sezonul trecut la Dacia Unirea, Darius Alexandru Pop vrea şi el să-şi recupereze salariile restante, tot prin comisiile FRF, cazul fiind pe rolul aceluiaşi organism intern al Federaţiei. Fostul atacant a depus un memoriu în acest sens la Camera de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, verdictul în cazul său urmând a se da în şedinţa anunţată pentru marţi, 14 august.

Contactat telefonic, vicepreşedintele Vasile Popa a spus că este ceva normal ca jucătorii să-şi primească drepturile băneşti şi că niciodată nu a existat ideea de a scăpa de aceste datorii.

“Lucrurile sunt clare, trebuie să le dăm banii! Nu suntem nici primul nici ultimul club din România care se confruntă cu astfel de situaţii, din păcate se creează un precedent. Totul pleacă de la subfinanţarea cronică a echipei, dar avem soluţii să le dăm banii. Niciodată nu am intenţionat să nu le dăm jucătorilor ceea ce a fost stipulat în contractele lor. Repet: situaţia financiară a fost de aşa natură încât nu am putut onora acele contracte”, ne-a declarat Vasile Popa, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Daciei Unirea.
Categorie articol: 

Comentarii