Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea şi Kinder au câştigat Cupa “Micul fotbalist”

• la ediţia a doua, organizată cu ocazia Zilei Copilului, au participat 100 de juniori

 

Cochetul stadion din Tudor Vladimirescu a fost gazda ediţiei a doua a Cupei “Micul fotbalist”, turneu cu 100 de participanţi şi cu tribuna plină.

Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă. La turneul copiilor născuţi în anii 2007-2008 s-a impus Dacia Unirea. Pe locul al doilea s-a clasat Blue Stars, pe al treilea echipa şcolii “Aurel Horneţ” din Tudor Vladimirescu, iar pe al patrulea Kinder.

La turneu rezervat echipelor formate din jucători născuţi în anii 2005-2006 câştigătoare a fost Kinder. Dacia Unirea a ocupat poziţia a doua, echipa şcolii “Aurel Horneţ” din T. Vladimirescu s-a clasat pe locul al treilea, iar “Blue Stars” pe al patrulea.

“Ne dorim ca această competiţie să devină o tradiţie la Tudor Vladimirescu şi sunt convins că pe viitor vor veni mai multe echipe. Acum au fost 100 de copii, iar în tribună foarte mulţi spectatori. Cu sprijinul autorităţii locale toţi copiii au primit câte o punguţă cu dulciuri cu ocazia Zilei Copilului”, a declarat profesorul Florin Giurgiu, directorul şcolii “Aurel Horneţ”, organizatoarea competiţiei.
Categorie articol: 

Comentarii