Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea şi HC Dunărea joacă astăzi la Brăila

Astăzi se reia Liga a II-a la fotbal, iar în etapa inaugurală a sezonului de primăvară, a 19-a a campionatului, Dacia Unirea, locul al patrulea, joacă pe teren propriu cu o vecină de clasament, Farul Constanţa. Brăilenii au 33 de puncte înaintea acestui meci, iar dacă vor reuşi să câştige au şanse mari să revină pe locul al treilea.
"Cu mine antrenor Brăila nu a pierdut în faţa Farului, trebuie să ne păstrăm tradiţia. Îi rog pe suporterii brăileni să vină la stadion, să ne susţină pentru că va fi un meci greu şi avem nevoie de ajutorul lor din tribună", a declarat antrenorul Alin Pânzaru.
În tur Dacia Unirea a remizat, 1-1, la Farul. Pătulea a deschis scorul în minutul 69 pentru gazde, Muscă a egalat la ultima fază a meciului, însă, per ansamblu formaţia pregatită de Alin Pânzaru merita toate punctele în acest joc.
Tot de la ora 11.00, în Sala Polivalentă HC Dunărea va primi replica penultimei clasate din Liga Naţională de handbal feminin, Rapid Bucureşti. La fel ca şi fotbaliştii lui Pânzaru, handbalistele pregătite de Costică Buceschi şi Cristian Preda au posibilitatea să revină pe locul al treilea dacă vor obţine toate punctele puse în joc în această partidă. În tabăra brăileană nu sunt probleme de lot pentru acest joc. În tur HC Dunărea s-a impus cu 35-30, în deplasare la Rapid după ce la pauză, formaţia bucureşteană a avut un avantaj de două goluri. Horjea şi Moldovan, cu 11 şi respectiv 7 goluri, au fost principalele marcatoare ale grupării brăilene, Trifan cu 12 reuşite, cea mai prolifică jucătoare a Rapidului. Partida de astăzi este arbitrată de ieşenii Dorian Sîrbu şi Valentin Suponicov.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii