Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea şi CSM Focşani au remizat, 1-1, într-un amical, pe Municipal

• eurogol pentru Mădălin Calu la revenirea la Brăila • oaspeţii au egalat prin Cosmin Pasăre • portarul Paul Botaş şi-a salvat echipa de la înfrângere

 

La finalul primei săptămâni de pregătire, noul antrenor al Daciei Unirea, Gheorghe Barbu şi-a testat jucătorii într-un amical cu CSM Focşani, formaţie care în sezonul trecut al Ligii a III-a s-a clasat pe locul al 10-lea, în Seria I. De fapt, echipa din Focşani şi-a împărţit lotul în două, una dintre echipe a evoluat pe teren propriu în compania celor de la Sporting Lieşti, iar cealaltă a venit la Brăila.

Dacia Unirea a deschis scorul repede prin jucătorul de 18 ani, Mădălin Calu, care a şutat, de la marginea careului mare, în vinclul porţii apărate de Dogaru. Produs al şcolii de fotbal Luceafărul Brăila, Mădălin Calu, care în sezonul trecut a jucat pentru satelitul Concordiei Chiajna, a mai dat două pase bune coechipierilor lui, dar şi-a mai încercat şi şansa de la distanţă, în prima repriză, însă portarul oaspeţilor nu s-a mai lăsat păcălit. Per ansamblu, prima repriză a fost una anostă în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. La câteva minute după ce a intrat în teren, Mucuţă a irosit o mare ocazie de a majora scorul în favoarea echipei gazdă, însă el nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu portarul Robert Dogaru.

CSM Focşani putea restabili egalitatea în minutul 65, dar Botaş a avut o intervenţie foarte bună şi a scos de la rădăcina barei mingea şutată de Alexandru Duca. Oaspeţii au forţat egalarea şi au reuşit-o în minutul 83 prin Cosmin Pasăre. După o acţiune personală, Pasăre a întrat în careul brăilenilor şi a făcut inutilă intervenţia portarului gazdelor.

CSM Focşani putea câştiga meciul pe final, dar, din nou, Botaş s-a remarcat la şutul lui Duca.

 

Raul Avram – Marius Boga, Ben Hamza, Norris Ichim, Mike Dikobo – Andrei Pleşa, Alexandru Cătinean - Raul Vitan, Mădălin Calu, Claudiu Ghighilicea - Bodey Bertrand.

În repriza a doua la gazde au mai evoluat portarul Paul Botaş şi jucătorii de câmp Leonard Coteţ, Silviu Crăciun, Mihai Maxim, Ionuţ Huţu şi Dragoş Mucuţă.

CSM Focşani: Dogaru – Dediu, Panaite, Beşa, I. Manu – Săpunaru, Marius Pascu, Pădineanu, Salaoru – Pasăre, Popa. În repriza a doua au mai intrat Lazăr şi Duca.
Categorie articol: 

Comentarii