Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă la scor de neprezentare la Chindia Târgovişte

• echipa gazdă s-a jucat cu ocaziile şi a fost 0-0 la pauză • intrarea lui Cherchez a schimbat faţa echipei, iar Chindia a câştigat cu 3-0

 

În etapa a 28-a, Dacia Unirea a pierdut cu 3-0 în deplasare la  Chindia Târgovişte, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Florea a irosit prima şansă de gol în minutul 4, fază la care portarul echipei brăilene putea fi eliminat pentru un fault la marginea careului asupra jucătorului menţionat. O altă fază importantă la poarta brăilenilor s-a derulat în minutul 15, când Florea a şutat de la marginea careului mare, iar mingea a ricoşat din spatele lui Prunescu în bara transversală. Neguţ a ratat în minutul 18, iar la faza imediat următoare Jallow intrat în careu pe dreapta, dar jucătorul Daciei Unirea a şutat într-un apărător advers. În minutul 34, Chindia a bifat o dublă ratare prin Leca şi Alexandru.

Contrar cursului jocului, Dacia Unirea putea deschide scorul în minutul 41, însă Jallow a trimis mingea, cu latul, razant cu vinclul din stânga al porţii apărate de Aioani.

La şapte minute de la reluare, Cherchez a centrat din corner, Liviu Mihai a recentrat la marginea careului mic, iar Leca, nemarcat, a marcat pentru Chindia. În minutul 56, echipa gazdă şi-a dublat avantajul, graţie reuşitei lui  Daniel Florea. Pleşa putea marca pentru oaspeţi în minutul 59 dar Aioani a scos mingea de la rădăcina barei în corner. În minutul 62, Cristian Cherchez a înscris dintr-un penalty inventat de centralul Andrei Nagy din Aiud şi a stabilit scorul final al partidei, 3-0, pentru Chindia Târgovişte.

 

Dacia Unirea: Rogers - Muşea, Prunescu, Diakite, Van den Driest - Pleşa (min. 77: Mihalcea), Căruţă (min. 59: Izmană) - Sahru (min. 59: Coteţ), Konyeha, Ciucureanu - Jallow

 Chindia: Aioani - Martac, Leca, Şandru, Panait - Şerban, Mihai, Novac, Neguţ (min. 73: Dumitraşcu) - V. Alexandru (min. 46: Cherchez), Florea (min. 80: Raţă)
Categorie articol: 

Comentarii