Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea învinsă la scor, 4-1, la Poseidon Limanu-2 Mai

• Moroianu, din penalty, a marcat golul de onoare al formaţiei brăilene

 

Formaţia brăileană a pierdut fără drept de apel, cu 4-1, meciul disputat în deplasare, pe stadionul Callatis Mangalia, în faţa nou promovatei Poseidon Limanu-2 Mai. Practic, soarta partidei s-a stabilit în urma a patru cornere, din care echipa gazdă a înscris tot de atâtea ori.

A fost 3-0 la pauză pentru formaţia dobrogeană, pentru care au marcat

Andreescu (min. 18) şi Robert Pîslaru (min. 28, 35). La trei minute de la reluare, la primul corner din repriza a doua, Pîslaru a realizat hat trick-ul, iar Poseidon Limanu-2 Mai conducea cu 4-0.

Dacia Unirea a marcat golul de onoare, în minutul 78, din penalty, prin Marius Moroianu.

În prima repriză, Dacia Unirea a expediat doar două şuturi anemice spre poarta adversă prin  Cosentino şi Essombe. În repriza a doua, Goupy i-a dat ceva emoţii poartrului gazdelor, dar nu a reuşit să marcheze.

Portarul Chirilă a fost remarcatul antrenorilor echipei brăilene, pentru că nu a fost vinovat de primirea acestora dar a mai scos trei mingi pe care scria gol. De asemenea, a ieşit în evidenţă Marius Moroianu.

După această înfrângere, Dacia Unirea se află pe locul al 13-lea..

 

Dacia Unirea: Chirilă - V. Munteanu (min. 75: Dobre), Moroianu, Oumar, Fatai (min. 40: Sava) – V. Robu (min. 55: Băcanu), Goupy, Bady (min. 25: Mihalcea), Cosentino – Essombe, Cristea.
Categorie articol: 

Comentarii