Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu 3-1 în deplasare de Academica Clinceni

Enciu a marcat pentru brăileni la ultima fază a meciului • miercuri, formaţia brăileană jocacă în Cupa României, în deplasare, la Ştiinţa Miroslava

 

Dacia Unirea a bifat sâmbăta trecută cea de a patra înfrângere consecutivă, 1-3, în partida de la Academica Clinceni şi a coborât pe locul al 11-lea în clasamentul Ligii a II-a. Coman, de la gazde, a şutat pentru prima dată spre poarta brăileană, iar replica oaspeţilor avenit în minutul 14, dar nici Adăscăliţei nu a reuşit să cadreze mingea pe spaţiul porţii. Petean şi-a reglat tirul trei minute mai târziu apoi a urmat prima mare ratare în contul oaspeţilor, semnată de Muscă. Gazdele au preluat iniţiativa însă Necoară (min. 23) a reuşit să respingă o minge care îl căuta pe Marin, iar zece minute mai târziu Ghiocel l-a deposedat, in extremis, pe Coman. Presiunea echipei din Clinceni la poarta lui Gârlea s-a accentuat şi, după ce mingea reluată de Coman a şters transversala, gazdele au reuşit să deschidă scorul în penultimul minut al primei reprize, după o fază fixă: Predescu a centrat din corner, iar Marian Marin a deschis scorul, 1-0, pentru Academica. În secunda a 15-a a reprizei a doua, gazdele şi-au dublat avantajul graţie unui gol marcat de Antohi. Cu un şut plasat, Venţer a marcat pentru 3-0 în minutul 66 şi partida era jucată.

Dacia Unirea  a reuşit să înscrie golul de onoare la ultima fază a meciului, prin Enciu, şi astfel a înregistrat ce-a de a patra înfrângere consecutivă. Miercuri, 5 octombrie, Dacia Unirea va juca în Cupa României la Ştiinţa Miroslava iar sâmbătă, va evolua în campionat, pe Municipal în compania echipei Metalul Reşiţa.

 

Dacia Unirea: Gârlea – Niţă, Ivan, Ghiocel, Necoară (min. 65: Stănciulescu) – Roşu (min. 46: Enciu), Petean, Adăscăliţei, Neagu – Frunză, Muscă (min. 65: D. Oprea).
Categorie articol: 

Comentarii