Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu 2-0, de Unirea Slobozia

• la pauză, scorul a fost egal, 0-0 • soarta amicalului s-a decis în repriza a doua, când, la formaţia brăileană, în teren au fost juniorii B • sâmbătă, la Plopu, Dacia Unirea va juca ultimul amical, cu Viitorul Ianca

 

Miercuri, de la ora 15.00, Dacia Unirea, cu un nou jucător în lot, portarul Austin Rogers, un american născut pe 10 august 1995 la Portland, SUA, care până la finalul lui 2018 a evoluat la Ulaanbaatar City FC, în prima Ligă din Mongolia, a susţinut penultimul amical din perioada precompetiţională. Adversara formaţiei pregătite de Florentin Petre a fost una dintre fruntaşele Seriei a II-a, a Ligii a III-a, Unirea Slobozia.

Cu toate că în jocul echipei brăilene s-a remarcat un plus faţă de întâlnirea precedentă de la Lieşti, Dacia Unirea a fost învinsă cu 2-0, în deplasarea de la Slobozia.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0, în condiţiile în care formaţia brăileană a fost cea care a irosit marile şanse de gol. În minutul 18, după un corner, Moroianu a recentrat în faţa porţii, Pleşa a şutat la poartă însă unul dintre fundaşii echipei gazdă a deviat mingea cu mâna, fără ca arbitrul de centru să acorde penalty. În minutul 35, Pleşa a nimerit bara porţii apărate de Dobre. Dacia Unirea a mai avut o şansă de a înscrie, Moroianu a centrat în faţa porţii, Izmană a şutat plasat însă Ene a deviat mingea de pe cadrul porţii.

În ultimele 10 minute, Unirea Slobozia a fost ceva mai activă în atac, a avut două ocazii de a înscrie însă după primele 45 de minute scorul a fost egal, 0-0.

După pauză, Dacia Unirea l-a trimis în teren pe portarul american şi alţi jucători juniori II, în timp ce formaţia din Slobozia a aliniat un unsprezece aproape de cel pe care îl va utiliza în partidele oficiale.

Astfel că în minutul 50, după o poziţionare greşită a lui Coteţ, Adrian Răduca a deschis scorul. Unirea Slobozia s-a desprins la 2-0, după un gol marcat din poziţie de ofsaid, de către Constantin Toma, în minutul 68.

Sâmbătă, 16 februarie, în ultimul amical din perioada precompetiţională, Dacia Unirea va juca în compania liderului Ligii a IV-a din judeţul Brăila, Viitorul Ianca.

Partida va avea loc de la ora 11.00, pe stadionul din Plopu.

Dacia Unirea: Moldoveanu – Muşea, Pleşa, Prunescu, Coteţ – Sahru, Izmană, D. Mihalcea, Ciucureanu – Moroianu, Cheleş. În repriza a doua au mai evoluat portarul Austin Rogers şi jucătorii de câmp Duţu, Sloată, Mardale, E. Ion, Anghel,  Doraşcu.

Unirea Slobozia: Dobre - Ene, Ibrian, Soare, Toma - Raduca, Chebac, Adascăliţei, Bălan - Năstase, Şerban. Unirea Slobozia în repriza a doua: Călinoiu - Topor, Suciu, Ibrian, Comşa - Răduca, Lemnaru, Teodorescu, Toma (min 75: Dragomir) - Milotin (min 70: Negoiu) , Bucă.
Categorie articol: 

Comentarii