Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea, învinsă cu 2-0 de SSC Farul Constanţa

• a fost ultimul amical al brăilenilor înaintea startului sezonului competiţional 2018-2019

 

Sâmbăta trecută, Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 amicalul susţinut în deplasare la SSC Farul Constanţa, în ultima partidă de verificare pe care susţinut-o formaţia de la Dunăre înaintea startului noului sezon competiţional care va începe pe 4 august.

Meciul a fost unul de uzură, fără prea mari reuşite. Brăilenii puteau deschide scorul în minutul 4, când Calu a rămas singur cu portarul Vicent, dar încercat să lobeze migea peste el şi a ratat. Calu a fost în continuare periculos în faza ofensivă şi, la capătul primului sfert de oră, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung dar mingea a lovit rădăcina barei.

SSC Farul a deschis scorul în minutul 22 prin Licu, iar două minute mai târziu, după o reluare cu capul a lui Frîncu, Merville a marcat în propria poartă şi gazdele conduceau cu 2-0. Maxim şi Hîmpea le-au dat ceva emoţii constănţenilor însă nu au reuşit să reducă din diferenţă.

În repriza a doua, ambii antrenori au făcut modificări în formaţiile lor însă tabela de marcaj nu s-a mai modificat.

 

Dacia Unirea: Botaş - Niţă, Merville, Hamza,  Feussi -  Lü Yuefeng, Pleşa – Maxim, Calu, Hîmpea – Mucuţă. În repriza a doua au mai jucat portarul Avram şi

jucătorii de câmp Crăciun, Vitan, Stănescu, Dzoko, Ichim, Alfonso, Coţi.

SSC Farul: Vicent - Ţăranu, Frîncu, Roumadi, Dombrovschi - Doumbia - Cocârlă (min. 34. Cosimi), Tudorică, Petrescu, R. Licu - Al. Grigoraş (Juvenal Junior). În repirza a doua au mai intrat portarul Stavrev şi jucătorii de câmp Iani, Popescu, Amos, C. Matei, G. Păun, P. Niţă.
Categorie articol: 

Comentarii