Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia Unirea a încheiat, marţi, cantonamentul montan

• după o zi liberă, de astăzi jucătorii revin la antrenamente • Florentin Petre s-a arătat mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii în această perioadă • “Mă simt şi eu bine acum, am un lot de 24 de jucători şi avem concurenţă pe posturi”, a declarat antrenorul Daciei Unirea

 

Dacia Unirea a încheiat marţi, 11 februarie, cantonamentul montan de la Poiana Braşov. Miercuri, jucătorii au avut liber, iar de astăzi revin la antrenamente.

Antrenorul Florentin Petre a spus că a fost un cantonament reuşit din toate punctele de vedere şi că este mulţumit de achiziţiile făcute. Tehnicianul a afirmat că este în discuţii cu încă doi jucători, un junior şi un fundaş central.

“Sunt foarte mulţumit de condiţiile de cazare, masă şi de felul în care au răspuns jucătorii în acest cantonament montan, în care baza a reprezentat-o pregătirea fizică. Am jucat şi două partide amicale cu echipe de Liga a IV-a şi am putut doar într-o mică măsură să-mi fac o impresie despre randamentul noilor jucători. Mă simt şi eu bine acum, am un lot de 24 de jucători şi avem concurenţă pe posturi. Mai avem nevoie de doi jucători, un junior şi un fundaş central. Cu ambii suntem în discuţii avansate. Unul dintre ei probabil că va veni mai târziu, pentru că este străin şi trebuie alcătuită documentaţia pentru a primi avizul de muncă în România”, ne-a declarat telefonic Florentin Petre.

În cantonamenul montan cu Dacia Unirea au semnat şase jucători care în tur au evoluat la Sportul Snagov în Liga a II-a. Aceştia sunt mijlocaşii Paul Cubleşan – 22 de ani, Cosmin Novac – 22 de ani, Narcis Ioniţă – 20 de ani, Florin Lungu – 26 de ani, fundaşul dreapta Cristian Postoarcă – 20 de ani şi portarul

Octavian Stanciu – 22 de ani.

Dacia Unirea a susţinut şi două partide amicale în perioada cantonamentului montan.

Formaţia brăileană a câştigat primul test, cel cu ACS Prejmer, locul al 9-lea în Liga a IV-a a Judeţului Braşov, cu 4-0. Golurile au fost înscrise de Narcis Ioniţă 2, Valentin Robu şi Marius Moroianu.

Dacia Unirea: Tudor – Postoarcă, Lungu, B. Dumitru, Cosentino – Cubleşan, Cotigă – Sava, Petre, V. Robu – Zamfir. Au mai jucat Stanciu,  Anghel, Dobre, A. Pleşa, Sloată, Moroianu, Novac, Ioniţă, Lungu, Apostolache, Cristea, Baby, Duţu.

În cel de-al doilea amical, Dacia Unirea s-a impus cu 6-1 în faţa echipei AS Prima Brăduţ, locul al treilea în Liga a IV-a a judeţului Covasna.

Pentru formaţia pregătită de Florentin Petre au înscris Patrick Petre 2, Sava 2, Novac şi Duţu.

Dacia Unirea: Tudor – Postoarcă, Lungu, B. Dumitru, Cotigă – Cubleşan, Ioniţă, Sava, V. Robu – Petre, Zamfir. Pe parcursul amicalului au mai jucat portarii Stanciu, Mihai şi Chirilă şi jucătorii de câmp Anghel, Dobre, Pleşa, Sloată, Moroianu, Novac, Lungu, Cosentino, Apostolache, Cristea, Duţu, Manole.
Categorie articol: 

Comentarii