Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dacia, surclasata pe teren propriu de satelitul Otelului

Prin evolutia din ultimele doua partide amicale, formatia braileana nu a lasat sa se vada ca este pregatita sa abordeze la parametri optimi returul campionatului. Daca in partida cu Laminorul Roman de la mijlocul saptaminii a scos un egal in ultimul minut de joc, simbata, pe stadionul Progresul Dacia a pierdut la scor intilnirea cu satelitul Otelului, Junkers, la capatul unui meci care s-a derulat pe parcursul a doua reprize de cite 50 de minute.
Nu rezultatul in sine reprezinta un motiv de ingrijorare, ci jocul echipei care este total lipsit de orizont.
La fel ca si in amicalul anterior, in prima repriza Dacia nu si-a creat nici o ocazie de poarta. Ar putea fi amintite doua "sarje" ale lui Fanel Ghioca, dar in prima atacantul gazdelor a sutat pe linga poarta, iar la cea de-a doua s-a opus cu succes portarul Stoica.
Galatenii au plecat la cabine cu un avantaj minim deoarece in chiar ultimul minut de joc, Elec a sutat din semivoleu, de la marginea careului si l-a invins pe Bodea, putin cam visator la aceasta faza.
In loc sa intre mai motivati dupa pauza, brailenii au continuat sa evolueze in aceeasi nota si la doar cinci minute de la reluare, acelasi Elec a profitat de o greseala a lui Pelin, a patruns in careu, l-a driblat si pe portarul Olteanu si a inscris in poarta goala.
Modificarile facute de antrenorul brailean au fost de natura sa schimbe un pic fata echipei, iar golul marcat de Vasilache dupa o pasa inspirata a lui Covaci, parea ca va relansa meciul.
A fost doar un simplu foc de paie caci galatenii au mai inscris inca un gol, tot prin Elec, dupa o gafa a lui Baldovin.
Chiar si la acest scor, jocul brailenilor a ramas confuz, singura faza demna de remarcat fiind cea din minutul 90, cind Ciocea a executat impecabil o lovitura libera de la 25 de metri insa tot atit de spectaculoasa a fost si interventia portarului Pintilie care, cu un reflex de ultim moment, a scos mingea de sub transversala.
Pe finalul meciului, galatenii ar fi putut sa-si mareasca avantajul insa cel mai bun jucator de pe teren, Elec, nu a reusit sa-l invinga, in doua rinduri, pe Iulian Olteanu.
Dacia: Bodea - L. Ivan, Pelin, Constantinescu - Zagan, Plesa, Dobre, Sandru, Bogos - Ghioca, Ungureanu
La gazde au mai evoluat Baldovin, Ciocea, Covaci, Olenic, Vasilache, M. Stoian.
Junkers: Stoica - Cija, Popa, Cristofan, Clin - Tudose, Ciurea, Muha, Calin - B. Ungureanu, Elec
In repriza a doua la galateni au mai evoluat Pintilie, Petrea, Boros, Zain, Tasca, Pentean.
Arbitri: Ionut Smeu - Marian Ichim si Vasilica Priceputu

Baldovin risca sa nu mai intre in vederile lui Serbanica pentru retur

Desi se pare ca Adrian Baldovin a semnat cu Dacia pentru un an si jumatate, minutul 85 din partida cu Junkers pare a-i fi fatal acestuia, iar parafarea acordului cu formatia braileana intra sub semnul intrebarii.
Acuzat de catre antrenorul brailean ca a gresit la faza golului al treilea marcat de galateni, Baldovin i-a raspuns acestuia cu foarte multa ironie, motiv pentru care Imilian Serbanica l-a si schimbat.
Pe margine insa discutia in contradictoriu a continuat cu aceeasi aciditate din partea jucatorului si cu siguranta, chiar daca tehnicianul Daciei nu a declarat, este posibil ca Baldovin sa nu mai intre in vederile lui pentru retur.
Practic fundasul venit de la Poli Iasi i-a subminat autoritatea lui Imilian Serbanica, iar acesta, pentru ca atmosfera din cadrul echipei sa nu se deterioreze ar putea sa renunte la seviciile lui.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii