Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca vom cistiga titlul, imi doresc sa ramin si sa joc cu Dinamo in Liga Campionilor"

Fundasul Gabriel Tamas a declarat, luni, ca in situatia in care Dinamo va cistiga titlul in acest sezon al Ligii I isi doreste sa ramina la formatia antrenata de Mircea Rednic si sa joace in Liga Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am avut niste sarbatori fericite, iar de aceasta data Mos Craciun mi-a adus un cadou mare, si anume locul intii in campionat cu Dinamo. Sper sa terminam campionatul tot pe primul loc. Ne va astepta un retur dificil, dar nu trebuie sa ne gindim la ce fac ceilalti si la ce echipe vin din urma. Trebuie sa ne gindim doar la noi si, daca ne vom face jocul nostru, atunci o sa terminam pe primul loc. Se spune ca Dinamo a avut noroc, dar daca era asa, insemna sa nu fim pe primul loc. Se poate spune ca ai noroc doua-trei jocuri, dar la noi nu a fost vorba despre asa ceva. sintem pregatiti sa luam titlul. Iar daca se va intimpla asta, imi doresc sa ramin si sa joc cu Dinamo in Liga Campionilor", afirmat Tamas.
Fotbalistul a mentionat ca nu stie de interesul clubului Juventus pentru el decit din ziare. "Nu stiu nimic de vreun interes al lui Juventus pentru mine. Trebuie sa vorbiti cu impresarii despre transfer, am citit tot din presa despre acest lucru. Eu sint la Dinamo si acum asta e tot ce conteaza", a adaugat Gabriel Tamas.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii