Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca nu invingem Feroe si Franta lucrurile se complica"

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat, simbata, la finalul partidei pierdute cu Lituania, scor 0-3 (0-1), ca in cazul in care echipa nationala nu va invinge formatiile Insulelor Feroe si Frantei, lucrurile se complica, transmite trimisul MEDIAFAX.
"Nu stiu daca nationala depinde de Mutu si Chivu, dar clar ne-au lipsit. Aduceau un plus de valoare, de viteza. Nu am avut foarte multe ocazii de a marca, mingile nu au curs bine spre atacanti. A fost o zi proasta, trebuie sa ne revenim repede. Am inteles supararea suporterilor, si la 2-0 au fost alaturi de echipa. Publicul a fost foarte bun. E o situatie prin care am mai trecut dupa Campionatul Mondial din 1990, cind am pierdut cu Bulgaria, cu 3-0. Apoi ne-am revenit si am fost la un pas de calificare. Sper sa avem intelepciune si liniste, sa ne luptam mai departe. Se va juca pina la ultimul meci. Austria, Feroe, Lituania vor lua puncte. Am pierdut trei puncte importante, nu e frumos acest rezultat. Trebuie sa invingem neaparat Feroe si Franta, daca nu o facem, lucrurile se complica", a spus Lupescu.
Ionut Lupescu a precizat ca naturalizarea unor jucatori straini depinde si de fotbalisti. "Trebuie sa depinda de ei, sa doreasca, sa simta ceva pentru aceasta tara, sa aiba valoare", a adaugat oficialul FRF.
Directorul general al FRF a precizat ca forul pe care il reprezinta a fost doar un executor judecatoresc in cazul depunctarii echipei FC Timisoara. "Federatia nu are nimic cu Timisoara, noi sintem un executor judecatoresc. Nu puteam risca sa nu punem in aplicare sanctiunea si sa ne elimine echipele din cupele europene. Nu cred ca i-ar conveni vreunei echipe angrenate in cupele europene sa fie exclusa din aceasta cauza", a mentionat Lupescu.
Referindu-se la conflictul pe care il are de mai multa vreme cu presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Lupescu a spus: "Dumitru Dragomir a creat voit o atmosfera proasta, despre acest puscarias vom mai vorbi dupa meciul din Feroe. El vrea sa ne tirasca in mocirla in care a trait el".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii