Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca nu incetam cu polemicile vom ajunge sa ne omorim pe strada"

Antrenorul FC Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca oamenii de fotbal trebuie sa inceteze cu polemicile pentru ca in curind se va ajunge ca acestia sa se omoare pe strada.
Tehnicianul a precizat ca nu e normal ca directorul general al clubului Poli Timisoara, Ion Craciunescu, sa faca scandal pe motiv ca oficiali ai FC Rapid au luat masa cu Viorel Moldovan, atacant aflat inca sub contract cu gruparea banateana.
"Tocmai din partea omului care in calitate de sef al arbitrajului romanesc a plecat intr-o vacanta cu unul dintre actionarii de la Dinamo. Tocmai el face astfel de polemici si de scandaluri? Ar trebui sa existe un respect, dar sint numai scandalagii in Romania asta. Vor numai sa faca scandal, sa iasa in fata. Noi nu facem decit sa distrugem si asta se intimpla nu numai in fotbal, ci in intreaga societate romaneasca. Trebuie sa incetam cu astfel de lucruri. Daca nu, o sa ajungem pina la urma sa ne omorim pe strada. Sint tensiuni prea mari si se vede ce se intimpla prin tribune si ce reactie au unii si altii", a explicat Razvan Lucescu.
Antrenorul formatiei giulestene este de parere ca cele doua institutii care conduc fotbalul romanesc ar trebui sa ia masuri mai drastice impotriva celor care gresesc. "Cu totii sintem vinovati. Poate ca si federatia, si Liga ar trebui sa fie mai drastice in astfel de cazuri. Sa intervina, sa suspende pe perioade mai lungi, iar amenzile sa fie mai mari", a adaugat Lucescu.
Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, sustine ca Ion Craciunescu este mereu in conflict cu cineva. "E acolo un personaj care lanseaza acuze nefondate, care trebuie sa fie neaparat intr-un conflict cu cineva. Si acum vrea sa fie in conflict cu Rapid. Foarte bine, sint 300 de jucatori in Divizia A, de acum inainte cind o sa-i intilnim pe strada n-o sa le mai dam buna ziua, o sa le intoarcem spatele. E un subiect care ne-a lasat un gust amar", a spus oficialul rapidist.
Intrebat daca se considera vinovat pentru ca in urma intilnirii cu Viorel Moldovan atacantul a intrat in coflict cu gruparea banateana si s-ar putea retrage din fotbal, Dinu Gheorghe a raspuns: "Ce, daca nu se intilnea Moldovan cu noi, el ar fi continuat la Timisoara? Nu se pune problema asa. E doar o scuza a celor de acolo sa nu-i dea drumul. Se incearca mutarea acestui subiect mult prea mult in curtea noastra. Noi stiam ca e sub contract si nu s-a pus nici o clipa problema transferului. El de fapt anuntase ca vrea sa se intoarca in Bucuresti de atita timp. In plus, dintre echipele bucurestene noi n-am spus niciodata ca il vrem pe Moldovan la Rapid", a mentionat presedintele gruparii giulestene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii