Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca LPF mentine decizia, nu vom deplasa echipa la Craiova"

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, sustine ca daca LPF nu schimba locul de disputare a meciului cu Poli Timisoara, nu va trimite echipa la Craiova, mentionind ca UEFA este de acord cu alegerea orasului Brasov pentru ca nu se incalca in nici un fel regulamentul.
"M-am adresat UEFA, care a confirmat ca optiunea noastra pentru Brasov este perfect regulamentara. In caz ca Liga va mentine decizia ca Rapidul sa joace pe stadionul din Craiova, declar ca noi nu vom deplasa echipa acolo. Liga n-are decit sa trimita ea o echipa, cu finul Gheorghe Chivorchian (n.r.- directorul executiv al clubului Poli Timisoara) in poarta, nasul Dumitru Dragomir mijlocas coordonator si cu subordonatul lui, Mircea C. Ionescu, centru atacant. Ar fi un ax central de mare greutate!", se arata intr-un comunicat de presa remis agentiei MEDIAFAX de George Copos.
Oficialul rapidist sustine ca Liga Profesionista de Fotbal a comis "un abuz grosolan" prin programarea meciului cu Poli Timisoara la Craiova si cere demisia lui Mircea Cezar Ionescu din functia de director al Departamentului Competitii.
Liga Profesionista de Fotbal a trimis, luni, un fax clubului Rapid prin care era informat ca va juca meciul cu Poli Timisoara, din etapa a XX-a a Ligii I, la Craiova, insa oficialii giulesteni nu sint de acord cu decizia LPF si sustin ca cea mai buna varianta este stadionul Tineretului din Brasov. FC Rapid a depus, luni, o contestatie la Federatia Romana de Fotbal, care urmeaza sa fie analizata in urmatoarea sedinta a Comitetul Executiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii