Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca CFR nu pierde in Franta, si-a asigurat locul trei"

Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, a declarat ca in cazul in care campioana Romaniei, CFR Cluj, nu va pierde meciul programat, in etapa a III-a a Ligii Campionilor, impotriva formatiei Girondins de Bordeaux, atunci si-a asigurat calificarea in 16-imile Cupei UEFA.
"Sint doua rezultate importante pentru fotbalul romanesc (n.r. - egalurile CFR-ului cu Chelsea si al Stelei cu Fiorentina), ne bucuram pentru ceea ce au obtinut in Liga Campionilor. Ne da sperante pe viitor si speram ca fotbalul romanesc sa continue pe aceasta panta ascendenta, care sa ne duca pe virfurile fotbalului european. Toata lumea a fost surprinsa, cel putin colegii mei au fost surprinsi de rezultatul CFR-ului la Roma. Au fost placut impresionati de rezultatul impotriva lui Chelsea. Eu imi doresc sa continue tot asa, chiar daca greul de abia de acum incolo incepe. Deja nu mai sint considerati outsideri. Vor fi tratati mult mai serios decit pina acum si nu imi ramine decit sa le urez succes in continuare pentru ca un punct sau puncte obtinute in meciul viitor cu Bordeaux cu siguranta le va asigura calificarea de pe locul trei. Dupa aceea daca se gindesc la mai mult, cu atit mai bine. Depinde de ce vor face in Franta si de ce va face Roma cu Chelsea", a spus Chivu.
Cristian Chivu a mentionat ca echipele romanesti din Cupa UEFA au fost eliminate in special din cauza lipsei de experienta. "Nu e un capat de tara, anul acesta am avut totusi cinci echipe in Cupa UEFA datorita rezultatelor obtinute tot in Cupa UEFA de Steaua si Rapid acum citiva ani. Se intimpla, nu au experienta cupelor europene, ma refer la FC Vaslui, Urziceni, Poli, care nu mai jucase de foarte multa vreme in cupele europene. Au intilnit adversari redutabili totusi", a precizat Chivu.
Cristian Chivu a primit, duminica la prinz, de la fostul international Gheorghe Popescu, diploma de ambasador FIFA pentru SOS Satele Copiilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii