Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Daca in algebra, doi de minus dau plus, in Primarie, doua ilegalitati dau o legalitate?"

Am citit cu mare atentie articolul "Nu se va lua nici o masura in cazul hotaririi de CLM modificate", publicat in editia de miercuri, 12 iulie, a cotidianului "Obiectiv - Vocea Brailei" si constatam, inca odata, impreuna cu cititorii dumneavoastra si intreaga opinie publica braileana, prestatia pe care Constantin Sever Cibu o are in postura de edil sef al municipalitatii.
Primarul, care ar trebui sa fie un stilp al legalitatii, trece cu seninatate peste o infractiune grava, ce in termeni juridici poarta numele de fals si uz de fals. Cum altfel se poate numi fapta prin care un proiect de hotarire - intocmit gresit, deci ilegal - votat in plenul CLM intr-o forma ce continea 2 articole, ajunge la Prefectura cu un articol in plus. Primarul insusi declara ca prima forma a hotaririi era gresita, iar modificarea, facuta pe genunchi, intre Primarie si Prefectura, neaprobata de plenul CLM, ar fi adus legalitatea mult dorita.
Iata dupa ce legi nestiute de nimeni se conduce cel pe care l-am votat in fruntea orasului si care chiar merita compasiune pentru ignoranta cu care trateaza actele normative in vigoare, legile dupa care se ghideaza administratia publica locala, dar si pentru modul in care intelege sa faca politica. Nu putem decit sa ne punem intrebarea: Daca in algebra, doi de minus dau plus, in Primarie, doua ilegalitati dau o legalitate?
Partidul Democrat a fost tot timpul alaturi de cei care, dintr-un motiv sau altul, au avut nevoie de ajutor. Nici acum nu sintem impotriva ca anumite persoane sarace si neputincioase sa beneficieze de sprijinul Fundatiei "Lumina" si al Primariei, doar ca dorim ca acest lucru sa se intimple respectind legea si nu pe caile oculte ale unui parteneriat Primar - PSD - PRM, care, se pare, este mai trainic decit Protocolul semnat in cadrul Aliantei PNL - PD.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii