Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dănăilă susține că subprefecții județului Brăila vor fi propuși de PNL și de ALDE

* președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a confirmat informațiile potrivit cărora, în prezent, se negociază pentru a avea două posturi de subprefecți în județul nostru * acesta a precizat, în cadrul conferinței de presă susținute alături de europarlamentarul Cristian Bușoi, că recomandările ar trebui să vină din partea PNL și ALDE, însă decizia finală se va lua la nivel guvernamental 

 

Liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a confirmat informațiile apărute recent în spațiul public, conform cărora județul nostru va avea doi subprefecți. Întrebat despre asta de către jurnaliști, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o, vineri, alături de europarlamentarul Cristian Bușoi, președintele PNL Brăila a punctat că recomandările pentru cele două poziții ar trebui să vină din partea liberalilor și a celor de la ALDE. Asta, având în vedere faptul că PNL beneficiază de sprijinul altor partide în Parlament, pentru a avea majoritatea necesară susținerii actualului Guvern. Dănăilă a explicat că se va reveni la posibilitatea reactivării celui de-al doilea post de subprefect în baza Codului Administrativ.

Chiar și așa, liderul PNL Brăila a dorit să sublinieze că decizia finală o are Guvernul Ludovic Orban. Liberalul a mai punctat că deocamdată organizația pe care o conduce nu a făcut nicio propunere și a evitat să pronunțe vreun nume aflat ”în cărți”, amintind doar că se vor trimite mai multe recomandări, iar premierul va decide în urma analizelor făcute asupra CV-urile venite din teritoriu.

Trebuie subliniat de asemenea, că prefectul județului Brăila Cătălin Boboc a vorbit, la rândul său, în cadrul unei conferințe de presă, despre faptul că se așteaptă ca măcar un post de subprefect din cele două să fie ocupat cât de curând, deoarece activitatea sa poate fi îngreunată de lipsa unui ajutor, în condițiile în care trebuie să se deplaseze în teritoriu. Boboc a mai adăugat chiar că a păstrat un post liber în cabinetul său, pentru a-i da ocazia viitorului subprefect să își aducă o persoană care să îl ajute să își îndeplinească atribuțiile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii