Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dănăilă e băiat strângător. Până acum a strâns peste 7.000 de semnături

La dracu, cred că o să îmi fac eu timp până la urmă să merg la noul sediu al Noului PNL Brăila ca să îi desenez lui Dănăilă că e un fel de maciu-piciu, de băiat de trupă, bun să meargă să le cumpere ţigări şmecherilor.
Aţi observat că ori de câte ori liberalii au de prezentat un subiect de 2 lei, fără încărcătură şi substanţă, îl trimit la înaintare pe Alexandru Dănăilă ca să prezinte "situaţia"? E, Dănăilă nu a realizat până acum acest lucru. El apare cu mândrie de fiecare dată când partidul îl trimite să vorbească despre nimicuri frumos ambalate.
De exemplu, zilele trecute, Alexandru Dănăilă, care este şi viceprimar în guvernarea locală a PSD Brăila, a ieşit public să spună că PNL a strâns 7.150 de semnături - pentru ce credeţi? - pentru demiterea premierului Victor Ponta. Voi realizaţi ce preocupări au ăştia de la PNL? Auzi la ei, cică strâng semnături pentru demiterea unuia care oricum o să demisioneze de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Această campanie de 2 lei îmi sună la fel de penibil ca demersurile alea de pe Facebook, cu petiţii pentru diferite cauze, care evident nu au absolut nicio finalitate, care nu folosesc nimănui. Dar liberalii brăileni, ce să facă şi ei? Se supun ordinelor venite de la centru, de la tanti Alina Gorghiu şi nenea Vasile Blaga, şi fac colecţii de semnături, ca şi cum treaba asta l-ar determina pe Victor Ponta să plece din fruntea guvernului.
Şi atât de bucuros a fost Alexandru Dănăilă atunci când a anunţat câte semnături inutile a strâns pentru îndepărtarea lui Ponta, încât credeai că tocmai a descoperit secretul vieţii fără de moarte.
Bietul Dănăilă se comporta ca şi cum credea că, gata, aceste 7.150 de semnături l-au îngropat deja pe Ponta. Mă gândesc că, totuşi, ar fi trebuit cineva (Varga, Boboc etc.) să îi explice lui Dănăilă că mâzgâlelile alea cu titlu de semnături obţinute de la nişte purtători de carte de identitate nu valorează nici cât o ceapă degerată. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, la vârsta lui, Dănăilă ar fi trebuit să îşi dea seama că se află în posesia unor banale semnături, care nu înseamnă absolut nimic în economia bătăliei politice duse la vârf. Aşa, Dănăilă a confirmat încă o dată că isteţimea nu este punctul său forte şi că se va face de râs şi pe viitor în conferinţele de presă la care partidul îl va trimite să prezinte starea vremii sau, în general, cu cât s-au scumpit pufuleţii în ultimul deceniu.

 
Categorie articol: 

Comentarii