Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dănăilă acuză că membrii PNL care lucrează în administraţia locală nu au fost lăsaţi să vină la Comitetul de alegeri

• Alexandru Dănăilă, preşedintele PNL Brăila, susţine că o parte dintre membrii partidului au primit interdicţie de la liderii administraţiei locale, de a participa la şedinţa extraordinară a Comitetului de Coordonare Local de weekendul trecut • Dănăilă a făcut precizarea că este vorba despre liberali care lucrează fie în Primărie, CJ Brăila sau instituţiile din subordine

 

Preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, susţine că numărul de participanţi la Comitetul de Coordonare Local de duminică a fost sabotat de către PSD-iştii aflaţi la vârful administraţiei. Mai exact, acesta a vorbit despre numărul total de membri ai PNL Brăila, punctând că la Comitetul în care Adrian Tabarac a fost ales preşedintele organizaţiei municipale au fost invitaţi mai mulţi delegaţi, însă o parte dintre aceştia nu au putut participa pentru că lucrează în Primărie, CJ Brăila sau instituţii din subordinea acestora şi nu au fost lăsaţi de către şefii lor.

“Unii dintre ei nu au putut să vină astăzi din cauza şefilor lor din administraţia publică locală. Lucrează la diferite societăţi, direcţii care sunt sub CLM şi CJ şi li s-a interzis să vină la această adunare. Le-au interzis şefii lor să vină la această adunare. Deci în situaţia asta suntem. Dar lucrurile se vor îndrepta”, a declarat Dănăilă, vizibil iritat.

Potrivit sursei citate, la şedinţa respectivă au participat 403 membri, însă în baza de date a PNL Brăila sunt 753 de persoane înscrise.

“În municipiu, în baza de date avem 753 de membri. Şi asta fără un număr de 100 de membri care s-au înscris şi care vor fi validaţi după acest moment al alegerilor. Discutăm despre cei activi. Pentru că simpatizanţi sunt mai mulţi. În trecut dacă adunam bazele de date ale tuturor partidelor ne dădea un număr mai mare decât toată populaţia de peste 18 ani a municipiului Brăila. Noi am făcut recent o triere în baza de date. Am rămas exact cu oamenii care sunt activi, care se vor implica şi care au fost alături de noi”, a conchis sursa citată.
Categorie articol: 

Comentarii