Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport susţine în această săptămână două meciuri

• baschetbaliştii brăileni joacă astăzi, la Voluntari, iar sâmbătă, în Polivalentă, cu BC Athletic Constanţa • cu trei etape înainte de încheierea competiţiei Cuza Sport este calificată la turneul final al Ligii I

 

Astăzi, Cuza Sport va disputa în deplasare, restanţa din prima rundă a turneului semifinal, cu CSO Voluntari, formaţie aflată pe poziţia a cincea. Iar pentru acest meci antrenorii brăileni au la dispoziţie tot lotul.

Sâmbătă, 21 aprilie, gruparea brăileană va juca în Polivalentă, de la ora 17.00, cu BC Athletic Constanţa, grupare sportivă aflată pe poziţia a treia, iar pe 28 aprilie, va evolua la ultima clasată, CSM Mediaş.

Indiferent de rezultatele din ultimele trei partide, echipa brăileană pregătită de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici are deja îndeplinit şi cel de-al doilea obiectiv, calificarea la turneul final. Însă ambiţiile tehnicienilor şi ale baschetbaliştilor de la Dunăre sunt în continuare mari: ei doresc să termine această serie de trei jocuri cu tot atâtea victorii.

Ne-am calificat deja la turneul final al Ligii I la baschet masculin, deşi mai sunt de disputat trei runde din turneul semifinal. Este o realizare normală, consider eu, una care vine după un sezon pe care l-am pregătit foarte bine. Eu doresc să câştigăm şi aceste trei meciuri pe care le mai avem de disputat. Vor fi partide pregătitoare pentru etapa finală, la care vrem o clasare pe primele două locuri ca să ne asigurăm accederea în Liga Naţională”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Sursa citată a mai spus că va încerca să organizeze turneul final la Brăila.

“Am început deja discuţiile cu administraţia locală pentru a organiza turneul final din acest an al Ligii I la baschet masculin, la Brăila. Cred că vom avea sprijin pe plan local şi ne dorim ca în faţa brăilenilor să încununăm munca noastră din acest campionat, cu o calificare în Liga Naţională”, a mai spus Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii