Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport stă în prima etapă a turneului semifinal al Ligii I

* la cererea echipei CSO Voluntari, partida care urma să se dispute în etapa inaugurală a fost reprogramată pe 28 februarie

 

Turneul semifinal al Ligii I la baschet masculin începe sâmbătă, iar în runda inaugurală Cuza Sport urma să joace la CSO Voluntari. Adversara formației brăilene a cerut ca acest joc să se amâne pentru 28 februarie, de la ora 14.00, iar conducerea grupării sportive brăilene a fost de acord. În aceste condiții baschetbaliștii brăileni pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici continuă antrenamentele la Sala Polivalentă în vederea meciului din etapa a doua a turneului semifinal, care este programat tot în deplasare, la CN Aurel Vlaicu București, pe data de 28 ianuarie.

“Cei de la Voluntari ne-au rugat să amânăm acest meci și noi am fost de acord, iar acum ne antrenăm pentru partida din etapa a doua cu  CN Aurel Vlaicu București. Toți componenții lotului se pregătesc asiduu pentru că trebuie să ne menținem la cote ridicate, ca să debutăm cu dreptul în partea a doua a campionatului. Sperăm ca în scurt timp să reușim să mai transferăm doi jucători”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

Cuza Sport va juca pentru prima dată pe teren propriu în această a doua parte a campionatului pe data de 4 februarie, în cadrul etapei a 3-a, adversara baschetbaliștilor brăileni fiind CSU Știința București.

 

Prima etapă a turneului semifinal programează meciurile:

CSM Sighetul Marmației – CN Aurel Vlaicu București

ABC Athletic Constanța – CS Municipal Ploiești

CS Municipal Mediaș – CSU Știința București

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii