Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport se pregăteşte deja pentru turneul final

• formaţia brăileană de baschet a câştigat cu 72-60 în deplasare, la Ştiinţa Bucureşti • Adrian Movileanu, Cristian Corneanu şi Andrei Damian au fost principalii marcatori • astăzi Cuza Sport joacă la Rapid Bucureşti   

 

Fără doi jucători importanţi, Ratko Petric şi Nemanja Petrovic, echipa de baschet Cuza Sport a câştigat cu 72-60 meciul disputat în deplasare la Ştiinţa Bucureşti. Echipa antrenată de Cătălin Ştefănescu a început timid partida, fapt de care au profitat bucureştenii. Ştiinţa a condus cu 5-2 la jumătatea primului sfert, iar la finalul acestui prim act bucureştenii aveau un avans de 10 puncte, 18-8. A fost dealtfel singurul sfert adjudecat de echipa gazdă. În cel de-al doilea, brăilenii au dictat ritmul jocului şi s-au impus cu 19-7, asfel că la pauza mare ei aveau un avantaj de de două puncte, 27-25. Cu Adrian Movileanu, Cristian Corneanu şi Andrei Damian în rol de principali marcatori, după pauza mare, Cuza Sport a câştigat ambele sferturi, 21-13, 24-22 şi s-a impus meritat la 12 puncte în faţa Ştiinţei Bucureşti. Astăzi, de la ora 15.00, Cuza Sport Brăila va juca tot în deplasare, la Rapid Bucureşti, formaţie aflată pe locul al şaptelea în grupă.

Indiferent de rezultatul acestui joc, formaţia brăileană este deja calificată la turneul final, cel în urma căruia se vor stabili echipele care promovează în Liga Naţională.

Pentru Cuza Sport au marcat Adrian Movileanu 20 puncte, Cristian Corneanu 17, Andrei Damian 16, Florin Voiculeţ 10, Andrei Căpuşan 6, Andrei Iliescu 2, Ciprian Ţelinoiu 1. Au mai jucat Claudiu Lungu şi Şerban Halici.
Categorie articol: 

Comentarii