Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport s-a calificat en fanfare în etapa a doua a Cupei României

baschetbaliştii echipei brăilene au câştigat ambele partide disputate în deplasare, la Universitatea Cluj • în turul al doilea, echipa de la Dunăre va juca cu CSM Sighetu Marmaţiei • sâmbătă, Cuza Sport debutează în campionat • adversara brăilenilor este CSO Voluntari • meciul începe la ora 17.00 • “Va fi spectacol în Polivalentă”, dă asigurări Mircea Totolici

 

Cuza Sport, cu trei jucători titulari formaţi la Centrul de copii şi juniori al clubului brăilean, Florin Voiculeţ, Eduard Urdă şi Bogdan Căpităneanu, a câştigat ambele partide disputate în deplasare, la Universitatea Cluj, din primul tur al Cupei României la baschet masculin şi s-a calificat en fanfare în faza a doua a competiţiei.

La Cluj, Cuza Sport s-a impus cu scorul general de 156-99. Formaţia brăileană a câştigat primul meci cu 85-52, pe sferturi 25-11, 21-14, 21-13, 18-14, iar pe cel de-a doilea cu 71-47, pe sferturi  20-17, 22-12, 17-12, 16-6. Cuza Sport a câştigat toate sferturile şi s-a impus cu un scor categoric în dubla de la Cluj.

Jeyes şi Movileanu, cu 20 respectiv 16 puncte marcate, au fost cei mai buni marcatori ai formaţiei de la Dunăre în primul meci, iar în cel de-al doilea, golgeteri au fost Joshua Keyes cu 18 puncte şi Florin Voiculeţ -16 puncte.

“A fost un start de sezon competiţional oficial foarte bun, am câştigat ambele partide, am rulat întreg lotul deplasat la Cluj şi suntem mulţumiţi atât de rezultat cât şi de evoluţia sportivilor. În turul al doilea vom juca împotriva celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, primul joc va fi în deplasare, pe 17 octombrie, returul la Brăila pe 24 octombrie. Vom încerca să trecem şi de acest adversar”, ne-a delcarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17.00, în etapa a 2-a a Ligii Naţionale, Cuza Sport, va evolua în Sala Polivalentă în compania echipei CSO Voluntari, o întâlnire dificilă pentru formaţia pregătită de Mircea Totolici şi Cătălin Ştefănescu. În primul rând, Cuza Sport nu are încă aprobat bugetul promis de oficialităţile locale, în timp ce adversara sa are alocaţi, până în luna decembrie a acestui an, 350.000 de euro. Însă, aşa cum a declarat de fiecare dată, conducerea clubului brăilean a pregătit şi acest meci la victorie.

Îi aşteptăm pe suporterii noştri sâmbătă la Sala Polivalentă pentru că avem nevoie de susţinerea lor. Va fi o partidă grea pentru noi, însă nu bugetele joacă ci baschetbaliştii, iar noi am demonstrat întotdeuna până acum că ne putem bate de la egal la egal cu orice formaţie. Va fi spectacol în Polivalentă”, asigură Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii