Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a pierdut, 47-79, la U16, derby-ul cu U BT Cluj

echipa brăileană de baschet rămâne pe locul al treilea în grupă şi îşi păstrează şansele să acceadă la turneul final • la U18, Cuza Sport a fost învinsă la scor de Steaua CSM Eximbank Bucureşti

 

Cuza Sport a pierdut cu 47-79, pe sferturi 12-37, 5-18, 15-16, 15-8, derby-ul cu U BT Cluj, din cadrul turneului semifinal grupa valorică A, dar rămâne în continuare pe o poziţie care îi permite accederea în ultimul act al Campionatului Naţional de baschet U16. După ce în tur, la Cluj, au pierdut în prelungiri, baschetbaliştii brăileni şi-au propus să câştige acest meci şi îşi puteau realiza obiectivul dacă nu tratau cu superficialitate unele momente ale partidei. Iar lipsa lor de concentrare le-a permis clujenilor să se distanţeze pe tabela de marcaj şi să se impună în acest joc. Cuza Sport a câştigat numai sfertul al patrulea, însă era prea târziu ca elevii antrenorului Mircea Totolici să schimbe soarta meciului. Cu toate că a pierdut, echipa brăileană de baschet rămâne pe locul al treilea în grupă şi are şanse reale să acceadă la turneul final.

Pentru Cuza Sport au marcat Mihnea Done - 8, Alexandru Marin - 8,  Alexandru Mitache - 7, Bogdan Căpităneanu - 6, Samir Zamfir - 5, Radu Perşoiu - 4, Vlad Popescu - 4, Andrei Grozea - 2, David Bejan - 2, Cristian Surdu - 1.

Cuza Sport a pierdut şi la U18, 37-83, pe sferturi, 10-23, 6-19, 11-18, 10-23, partida disputată, de asemenea, pe teren propriu, cu Steaua CSM Eximbank Bucureşti. Cu menţiunea că în formaţia brăileană au evoluat mulţi jucători cu unul sau doi ani mai mici decât nivelul competiţiei.

Pentru Cuza Sport au marcat Mihnea Done - 8 puncte, Bogdan Căpităneanu - 7, Edi Trifan - 6, Alexandru Marin - 6, Eduard Urdă - 4, Dragoş Alexandru - 2, Albert Trifan - 2 şi Andrei Grozea - 2. Au mai evoluat Alexandru Stănculea, Dragoş Viuleţ, Alexandru Koler şi Andrei Obreja.

 

Echipa de seniori pregăteşte meciul cu Rapid Bucureşti care va avea loc duminică, de la ora 18.00, la Polivalentă

Baschetbaliştii seniori de la Cuza Sport se pregătesc în această perioadă în sala de sport a Colegiului Naţional “Nicolae Bălcescu” pentru următoarele două partide oficiale de pe teren propriu. Duminică, 26 martie, de la ora 18.00, echipa brăileană va juca în Polivalentă cu Rapid Bucureşti. Partida din etapa a 4-a a turului turneului semifinal al Ligii I, care trebuia să se dispute în weekendul trecut, a fost reprogramată pe data de 31 martie. Atunci, Cuza Sport va evolua tot pe teren propriu, cu Ştiinţa Bucureşti. Accidentat imediat după ce a sosit la Brăila, pivotul sârb Ratko Petric se pregăteşte acum cot la cot cu colegii săi, el urmând să debuteze pentru Cuza Sport în partida cu Rapid Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii