Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a pierdut, 24-104, meciul cu ABC Athletic Constanţa

• formaţia brăileană continuă traseul în Liga Naţională de baschet masculin • “Sportul l-aţi distrus, noi rezistăm din pasiune, nu ne resemnăm!”, este mesajul pe care suporterii l-au afişat în Polivalentăaceştia au taxat şi de această dată lipsa de reacţie autorităţilor locale care nu sprijină financiar sportul brăilean

 

Susţinută din tribună de peste 300 de spectatori, Cuza Sport, cu un lot format în majoritate din juniori, dar toţi brăileni, a pierdut la scor, 24-104, meciul cu ABC Athletic Constanţa.

Demn de menţionat este faptul că în timpul meciului suporterii echipei Cuza Sport care au venit duminică în Polivalentă au strâns bani pentru a ajuta formaţia favorită să facă deplasarea la Mediaş, unde, pe 7 şi 8 decembrie, aceasta va susţine două partide oficiale din campionat, mai precis restanţa din prima etapă a acestui sezon şi meciul programat în runda a 7-a al Ligii Naţionale de baschet masculin. Brăilenii prezenţi la acest meci au strâns suma de 1.352 lei.

Mai mult suporterii au taxat şi de această dată lipsa de reacţie autorităţilor locale care nu sprijină financiar sportul brăilean şi în special echipa de baschet Cuza Sport, unul dintre aceste mesaje fiind “Sportul l-aţi distrus, noi rezistăm din pasiune, nu ne resemnăm!”.

Revenind la partida dintre Cuza Sport Brăila şi ABC Athletic Constanţa, ea a fost una cu un rezultat aşteptat pe undeva, ţinând cont de faptul că formaţia vizitatoare are în componentţă jucători experimentaţi şi cu un gabarit net superior brăilenilor.

Meciul a fost la discreţia constănţenilor. Echipa brăileană a marcat doar 4 puncte în primul sfert al partidei, unul la finalul căruia Athletic Constanţa conducea cu 26-4. Jocul a fost în continuare controlat de formaţia vizitatoare, astfel că la pauza mare declajul era de 35 de puncte, 44-9, în favoarea constănţenilor.

Nici în următoarele două sferturi ale meciului jocul nu a avut alt aspect. Athletic Constanţa a controlat ostilităţile în teren şi pe tabelă, a câştigat şi aceste două reprize cu 33-5 şi 27-10 şi s-a impus la general cu 104-24.

Pentru Cuza Sport Brăila au marcat: Bogdan Căpităneanu 7 puncte, Florin Voiculeţ 5, Andrei Grozea 4, Andrei Dima 4, Vlad Popescu 2, Cristian Surdu 2. Au mai jucat: Dragoş Alexandru, Ştefan Negoiţă, Eduard Mârza, Sevim Zamfir, Andrei Bogatu, Eduard Urdă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii