Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport joacă, sâmbătă, la CN Aurel Vlaicu Bucureşti

• baschetbaliştii brăileni vor să-şi ia revanşa după înfrângerea suferită la turneul final al sezonului precedent

 

Sâmbătă, în cadrul etapei a 2-a a turului turneului semifinal al Ligii I la baschet masculin, Cuza Sport va juca în deplasare, la CN Aurel Vlaicu Bucureşti. Acesta este primul joc din această a doua partea a campionatului, pentru baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici, deoarece partida din prima etapă s-a amânat la cererea bucureştenilor pentru data de 28 febuarie. Brăilenii s-au pregătit cu mare ambiţie pentru debutul părţii a doua a Campionatului Naţional de baschet al Ligii I, deoarece doresc să continue seria succeselor şi să rămână în continuare, cea mai bună echipă din acest eşalon. Conducerea clubului încă mai speră ca, în următoarea perioadă, să reuşească achiziţionarea celor doi jucători pe care şi-i doreşte în lot.

Cuza Sport merge, sâmbătă, la Bucureşti şi cu dorinţa de a-şi lua revanşa în faţa formaţiei gazdă pentru înfrângerea suferită la turneul final al campionatului trecut.

“Consider că ne-am pregătit foarte bine şi că putem debuta cu dreptul în această a doua parte a campionatului. Sper ca ne vom lua revanşa în faţa bucureştenilor”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul formaţiei Cuza Sport.

Prima apariţie pe teren propriu a echipei brăilene va avea loc pe data de 4 februarie, când, în etapa a 3-a, Cuza Sport va juca în Polivalentă, cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

 

Rezultatele înregistrate în prima etapă:

ABC Athletic Constanţa – Municipal Ploieşti 93-67

CSM Sighetu Marmaţiei – CN Aurel Vlaicu 79-87

Municipal Mediaş – CSU Ştiinţa Bucureşti 50-92

 

Etapa a 2-a programează meciurile:

CSM Sighetu Marmaţiei- ABC Athletic Constanţa

Municipal Ploieşti - Municipal Mediaş

CSU Ştiinţa Bucureşti- CSO Voluntari

CN Aurel Vlaicu Bucureşti - Cuza Sport Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii