Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport joacă astăzi la CSM Mediaş

• meciul începe la ora 12.00 • la formaţia băileană debutează noile achiziţii,  David Engi şi Alin Borşa

 

Astăzi, la ora 12.00, Cuza Sport, locul al doilea în clasament, va juca la ultima calasată, CSM Mediaş, aceasta fiind ultima partidă a formaţiei de la Dunăre în cadrul returului turneului semifinal al Ligii I. Înaintea acestui meci echipa antrenată de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici era deja calificată la turneul final, astfel că meciul de astăzi este doar unul de pregătire pentru ultima fază a campionatului, cea în care se dă lupta pentru promovarea în Liga Naţională.

La formaţia brăileană vor debuta astăzi şi noile achiziţii, David Engi şi Alin Borşa, jucători transferaţi de la BC Mureş, care s-a retras din Liga Naţională.

Engi s-a nascut pe 9 decembrie 1997 la Tg. Mureş, are 1.88 m înălţime, iar în acest sezon a jucat pentru BC Mureş în 18 partide şi a marcat 164 de puncte, 90 dintre ele din aruncări de 3 puncte. 

Alin Borşa s-a nascut pe 29 decembrie 1990, are 2.01 m înălţime, el a evoluat în 17 partide şi a înscris 167 de puncte, fiind cel mai bun recuperator al acestei echipe. Borşa are în palmares 101 meciuri în Liga Naţională şi 9 în Cupa României.
Categorie articol: 

Comentarii